Muratpaşa'da 9 ay kaymakamlık yaptı Tokat'a vali oldu

Son Valiler Kararnamesi'nde dikkat çekici değişikliklerden biri de Antalya'nın merkez Muratpaşa ilçesinde yaşandı. 9 aydır Muratpaşa Kaymakamı olarak görev yapan Cevdet Can, Tokat'a vali olarak atandı. Evli ve 4 çocuk babası olan Cevdet Can,...

Google Haberlere Abone ol
Muratpaşa'da 9 ay kaymakamlık yaptı Tokat'a vali oldu

Son Valiler Kararnamesi'nde dikkat çekici değişikliklerden biri de Antalya'nın merkez Muratpaşa ilçesinde yaşandı. 9 aydır Muratpaşa Kaymakamı olarak görev yapan Cevdet Can, Tokat'a vali olarak atandı. Evli ve 4 çocuk babası olan Cevdet Can, Muratpaşa'ya İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı'ndan gelmişti. Mülki idare amirliği mesleğine 1984 yılında Bursa Maiyet Memuru olarak başlayan Cevdet Can, bugüne kadar değişik il ve ilçelerde vali yardımcılıkları ile kaymakamlıklar yaptı.

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Afyonkarahisar ve Burdur valileri de değişti. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Ordu'ya atandı. Balkanlıoğlu'nun yerine Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner getirildi. 1 Ağustos 2012 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan kararnameyle Burdur Valisi olarak atanan Nurettin Yılmaz ise merkeze alındı. Burdur'da yaklaşık 21 ay görev yapan Nurettin Yılmaz'ın yerine Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü getirildi. 1959 Tokat doğumlu olan Nurettin Yılmaz çeşitli ilçelerde kaymakamlıklar yaptıktan sonra sırasıyla; Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdür Yardımcılığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Bitlis Valiliği görevlerinde bulunmuştu.

CİHAN

Yorumlar