Mülayemet çalışanları, çocuklarıyla şenlikte eğlendi

Mülayemet Çalışanları Konfederasyonu’nun (MÜLKON), düzenlediği şenlikte aileler çocukları birlikte eğlendi. Piknik yapılmayacağı için Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (Eski Hipordum) alana ‘Mangal getirmeyin’ uyarısı yapıldı. Ankaralılar,...

Google Haberlere Abone ol
Mülayemet çalışanları, çocuklarıyla şenlikte eğlendi

Mülayemet Çalışanları Konfederasyonu’nun (MÜLKON), düzenlediği şenlikte aileler çocukları birlikte eğlendi. Piknik yapılmayacağı için Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (Eski Hipordum) alana ‘Mangal getirmeyin’ uyarısı yapıldı.

Ankaralılar, sivil toplum kuruluşları ve MÜLKON üyelerinin davet edildiği etkinlik alanında; sirk, akrobasi, illüzyon gösterisi, şişme oyuncaklar eğlencesi, 3D sinema, uçurtma şenliği, gıda ve hediyelik sergisi, konser ve sahne etkinlikleri yapıldı. Ayrıca bir Midilli at da çocukların eğlencesine ortak oldu. Kendilerine hediye edilen uçurtmaları uçuran katılımcılardan şanslı olanları, yapılan çekilişlerle çeşitli hediyeler kazandı.

MÜLKON HAKKINDA

Mülayemet Çalışanları Konfederasyonu, dünya ve Türkiye çalışanları arasındaki ilişkileri güçlendirmek, bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmak, ülke kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla Mart 2013 tarihinde, üç federasyonun bir araya gelmesiyle kuruldu. Konfederasyon; temel ilkeleri ile evrensel insan hakları ve İLO standartlarına uyum bilincini, AB ve uluslararası standartlarda tercih edilen çalışma kültürürünü önce üye olan kuruluşlara ve dünya çalışanlarına yaymak.

CİHAN

Yorumlar