Muhtarlar kaynaşma ve tanışma toplantısında bir araya geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi. Ereğli Öğretmenevi'nde yapılan mahalle ve köy muhtarlarının tanışma yemeğine Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Kaymakam İbrahim Çay,...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarlar kaynaşma ve tanışma toplantısında bir araya geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi.

Ereğli Öğretmenevi'nde yapılan mahalle ve köy muhtarlarının tanışma yemeğine Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Kaymakam İbrahim Çay, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Emniyet Müdürü Timur Özgen, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, bazı belde belediye başkanları, AK Partili Zonguldak il genel meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Uysal, yeni seçilen ve seçimi tekrar kazanan muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar dilerken, aldıkları görevleri daha da ileriye taşımalarını istedi. Başkan Uysal, “Sizlerden ricam şu. Biz yaşadığımız yörenin kötü bir kiracısı mı olacağız yoksa iyi bir ev sahibi mi olacağız? Bu düşünün. Biliyorsunuz ki bizim bir ayağımız Ankara’da. Bu bağlamda milletvekilimiz Ercan Candan da sizlere selamlarını iletti." dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol da belediye, kaymakamlık ve özel idare ile işbirliği içinde uyum içinde çalışarak köylerin ve mahallerin sorunlarının giderilebileceğini söyledi. Bir daha başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Başol, kavgasız, gürültüsüz yeni bir yönetimin seçileceğine inandığını belirtti.

CİHAN

Yorumlar