Mühendislik Fakültesi 1. Öğrenci Proje Şenliği

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Öğrenci Proje Şenliği başladı. Şenlik 30 Mayıs’a kadar öğrenci ve vatandaşların ziyaretine açık olacak. Şenliğin açılış konuşmasının yapan Mühendislik Fakültesi...

Google Haberlere Abone ol
Mühendislik Fakültesi 1. Öğrenci Proje Şenliği

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Öğrenci Proje Şenliği başladı. Şenlik 30 Mayıs’a kadar öğrenci ve vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Şenliğin açılış konuşmasının yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Yapıcı, “Öğrencilerimiz öğrendikleri teorik bilgileri uygulamaya koydular. Niyetimiz bu şenliğin devamını getirmek. İnşallah ikincisini üçüncüsünü de görürüz.” dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkac ise şunları kaydetti: “Emekleri geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yeni ütopyalar geliştirmelerini ve bunları uygulamaya geçirmelerini temenni ediyorum.” Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Takkac ve beraberindekiler öğrencilerin proje standını gezerek bilgi aldı.

CİHAN

Yorumlar