Muhasebeciler Başkan Sözen'e Apollon Tapınağı'nın biblosunu hediye etti

Antalya Manavgatlı muhasebeciler ve mali müşavirler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret ederek Side'nin ve Türk turizminin sembolü olan Apollon Tapınağı'nın biblosunu hediye etti. Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası...

Google Haberlere Abone ol
Muhasebeciler Başkan Sözen'e Apollon Tapınağı'nın biblosunu hediye etti

Antalya Manavgatlı muhasebeciler ve mali müşavirler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret ederek Side'nin ve Türk turizminin sembolü olan Apollon Tapınağı'nın biblosunu hediye etti.

Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi, Başkan Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Oda Başkanı Nezih Özgenç ile yönetim kurulu üyeleri Naciye Coşar, Halil Gubaş, Abdullah Yıldız ve Şinasi Gündüz katıldı. Oda Başkanı Nezih Özgenç, Başkan Sözen'in ve odanın yoğun çalışma temposu nedeniyle fikir alışverişi ziyaretini hep ertelediklerini dile getirdi.

Nezih Özgenç, yeniden belediye başkanlığı görevine oturan Sözen’i 3 aylık süreçte ortaya koyduğu başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Özgenç, "30 Mart yerel seçimlerinde ve 3 aylık süreçte gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Sözen’i tebrik ediyoruz. Yoğun çalışmalardan dolayı ziyaretimizi hep ertelemiştik. Kısmet bugüneymiş. Bizler Muhasebeciler Odası olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de Manavgat’ın sorunları ile yakından ilgileneceğiz. Manavgat’ımızın çıkarları doğrultusunda Belediye Başkanımızla ortak akılla çalışmalar yürüteceğimize inanıyoruz." dedi.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Sözen, sivil toplum örgütleri ile her zaman iç içe çalışmayı hedefleyen bir belediyecilik anlayışını taşıdıklarını ve bu bakış açısının devam edeceğini kaydetti. Sözen, "Kentimizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla bakışımız her zaman olumlu olmuştur. Manavgatımızın çıkarları doğrultusunda ortak akılla hareket etmenin gerekliliğinin bilincindeyiz. Bu yüzden STK'lara kapımız geçmişte de her zaman açık oldu ve olmaya devam edecek. Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve yönetimdeki değerli arkadaşlarımın da Manavgat hassasiyetini üzerlerinde taşıdıklarını çok iyi biliyorum. Her birisi mesleğinin en üst seviyesinde bilinçli, çalışkan, donanımlı kardeşlerim. Manavgat Büyükşehir Yasası ile birlikte çok büyüdü, sorunlar da bir o kadar büyüdü. Bu sorunların üstesinden ancak el ele vererek gelebiliriz." ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar