Muharrem İnce: 'Ben yetimin hakkını yedirmem' desene göreyim seni

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Tekirdağ'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce: 'Ben yetimin hakkını yedirmem' desene göreyim seni

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Tekirdağ'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. İnce, "Facebook, Twitter başa bela ben bu milleti Facebok’a Twitter’a yedirmem diyor. Öyle diyeceğine, ben yetimin hakkını yedirmem ben bu milletin hakkını yemem desene göreyim seni." diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü Tekirdağ’da seçim bürosu açılışına katıldı. Açılış öncesi partililere hitap eden Grup Başkanvekili Muharrem İnce, hükümeti eleştirdi. İnce, şöyle konuştu: "Yatak odasında 7 tane kasa... Bağırıyor adam meydan meydan paralel devlet diyor. Be vicdansız be insafsız, o kasalara parayı paralel devlet mi koydu? Ben mi koydum o paraları, sen koydun. Bir kere olsun ben böyle bir konuşma yapmadım diyemiyor, montaj diyor. Facebook, Twitter başa bela ben bu milleti Facebok’a Twitter’a yedirmem diyor. Öyle diyeceğine, ben yetimin hakkını yedirmem ben bu milletin hakkını yemem desene göreyim seni."

Siyasetin küçültülüp aşağılara çekilmemesi gerektiğini aktaran İnce, "Bakın biz Demirel’le rakip olduk, Özal’la rakip olduk, Erbakan’la rakip olduk. Türkeş’le rakip olduk. Ama yendik ama yenildik. Siyaset bu, dip yaptırmamak lazım. Küçülmemek ve aşağılamamak lazım. Geçen gün Sayın Bahçeli için diyor ki, ‘Onun çocuğu yok’ diyor. Olabilir bir insan bekâr kalabilir, evlenir çocuğu olmaz, bakarsınız bir gün evlenir çocuğu olur Allah korusun çocuğunu kaybeder. Bunlar hayatın bir parçası her şey olabilir. Ama hırsız çocuk olacağına hiç olmasın daha iyi. Biliyorsunuz, alo Fatih hattı vardı. Şimdi birde alo Cemil hattı oluverdi. Bu alo Cemil fezlekeleri saklıyor. O temizlikçi Cemil yasamanın başı değil. O fezlekeleri temizleyen Cemil. Bunları toptan göndereceğiz. Çankaya’daki Abdullah’tan meclisteki Cemil’e, Başbakan Recep Tayyip’e kadar hepsini göndereceğiz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar