Muğla'da Vergi Haftası başladı

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, beraberindeki heyetle Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da Vergi Haftası başladı

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, beraberindeki heyetle Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti. Evci, Güvençer'e Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vererek rozet taktı.

Vali Güvençer, yaptığı açıklamada, "Bu tür önemli gün ve haftalar, toplumda ortak bilincin artması için vesile. Muğla, sahip olduğu değerleriyle ülke ekonomisine önemli katma değer sağlayan bir il. Toplumda vergi bilincinin oluşturulması, hem güçlü bir millet olma hem de devlet olma açısından çok önemli." dedi. Muğla'da vergi mükelleflerinin sorumluluklarını yerine getirdiğini gözlemlediğini kaydeden Güvençer, "Vergi teşkilatımızın tüm çalışanları, önemli bir performans sergiliyor. Dilerim ülke ekonomisi istikrarlı bir şekilde devam etsin. Ülkemiz için son derece önemli, değerli ve temel bir görev yapıyorsunuz. Tüm çalışma arkadaşlarınızın Vergi Haftası'nı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Evci ise Vergi Haftası'nın 24 Şubat-2 Mart arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti. Gün içinde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edeceklerini, bu akşam vergi rekortmenlerine düzenlenecek ödül töreniyle de çeşitli hediye verileceğini söyledi. Vergi Haftası kapsamında etkinliklerin okullarda da sürdürüleceğini belirten Zafer Evci, öğrencilere verginin toplum hayatındaki önemine ilişkin konferanslar verileceğini ve bir dizi etkinlik yapılacağını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar