Muğla Valisi Güvençer dünya okçuluk şampiyonuna altın verdi

Fransa'nın Nimes şehrinde düzenlenen Salon Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda birinci olan Muğla Gençlikspor Kulübü sporcusu Yeşim Bostan, Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Muğla Valisi Güvençer dünya okçuluk şampiyonuna altın verdi

Fransa'nın Nimes şehrinde düzenlenen Salon Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda birinci olan Muğla Gençlikspor Kulübü sporcusu Yeşim Bostan, Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti. Muğla ve ülkeye yaşattığı gururdan dolayı genç sporcuya teşekkür eden Güvençer, "Başarılarının devamını diliyorum. Gösterdiğin büyük emek sonucunda başarı elde ederek dünya şampiyonu olarak ülkemize geri döndün. Bu başarı, sana büyük bir sorumlulukta yükleyecektir. Dilerim bundan sonra da aynı şekilde başarıların devam eder. Seni, antrenörünü ve aileni tebrik ediyorum." dedi.

Sporcu Bostan ise okçuluk sporuna iki yıl önce başladığını dile getirerek, "Tek bir hedefim vardı, İstiklâl Marşımız'ı dünyaya duyurmak istedim. İlk kez uluslararası bir müsabakada mücadele ettim. İnanınca başarı da arkasından geliyor. Ben destekleriniz için size, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker'e, antrenörümüz Tahir Karataş'a, aileme ve Muğlalılara sonsuz teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Vali Güvençer, konuşmaların ardından milli sporcu Yeşim Bostan'a çeyrek altın hediye etti. CİHAN

Yorumlar