Mudanya esnafı Usta ile devam dedi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 15 yıldır başkanlığını sürdüren Emir Ali Usta, tek listeyle gidilen olağan genel kurulda 4 yıllığına yeniden güven tazeledi.

Google Haberlere Abone ol
Mudanya esnafı Usta ile devam dedi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 15 yıldır başkanlığını sürdüren Emir Ali Usta, tek listeyle gidilen olağan genel kurulda 4 yıllığına yeniden güven tazeledi.

Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu Mudanya Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurula, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ün yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile çevre ilçelerden gelen oda başkanları da hazır bulundu.

ERKEK KUAFÖRLERİ PAZAR GÜNÜ TATİL YAPACAK

1223 üyeden 400’ünün katılım sağladığı genel kurulda, faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrasından sonra odanın 2014 yılı tahmini bütçesi 510 bin TL olarak kabul edildi. Genel kurulda aylık ücretlerin, huzur hakları, yolluk ve konaklama ücretlerinin yasaların öngördüğü şekilde düzenlenmesi kararlaştırılırken, erkek kuaförlerin pazar günü tatil edilmesi üyelerin oylarına sunuldu. Oyçokluğuyla nöbetçi erkek kuaförü uygulaması kabul edilirken, denetimlerin Mudanya Belediyesi’nde olması kararlaştırıldı.

Yapılan seçimli genel kurulda Emir Ali Usta başkanlığındaki odanın yeni yönetimi Ertan Abdüllazizoğlu, Nedim Erzan, Esat Demircan, Cevat Demirci, Mustafa Oruk, Hasan Devecioğlu, Mustafa Koç ve H.İbrahim Uğur’dan oluştu. Yeni dönemde Gülşen Ersezen, Necdet Uyar ve Haydar Gürsoy ise denetleme kurulu üyeliğine seçildiler.

KÖYLER KAMERALANACAK

Esnafların duyduğu güvenoyuna teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, birlik ve beraberliğin devamını diledi. Mudanya’nın köylerinde yaşanan hırsızlık olaylarına vurgu yapan Usta, tüm köylerin giriş ve çıkışlarına kamera sistemi getirmek için çalışacağını söyledi. Ayrıca işgaliye ve tabela vergilerinin yüksek olduğundan yakınan Usta, hafta sonu Bursa’dan gelen vergi denetçilerinden de şikayetçi olduklarını bu konuda yetkililerle görüşeceklerini kaydetti. CİHAN

Yorumlar