Mobilyacılar ve Marangozcular Odası başkan adayı Ev'den Genççakır’a ziyaret

Samsun'un Bafra Mobilyacılar ve Marangozcular Odası başkanlığına aday olan iş adamı Aydın Ev, yönetimindeki bir grup esnaf ile Bafra Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilerek güven tazeleyen Metin Genççakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulun.

Google Haberlere Abone ol
Mobilyacılar ve Marangozcular Odası başkan adayı Ev'den Genççakır’a ziyaret

Samsun'un Bafra Mobilyacılar ve Marangozcular Odası başkanlığına aday olan iş adamı Aydın Ev, yönetimindeki bir grup esnaf ile Bafra Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilerek güven tazeleyen Metin Genççakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genççakır, odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bafra Mobilyacılar ve Marangozcular Odası başkan adayı Aydın Ev ise ’’Bafra ve bölgesinde 352 mobilyacı, marangoz, koltuk döşemeci, odun ve kömür satıcısı var. Odamıza bağlı esnafları yerlerinde ziyaret edip problemlerini dinliyoruz, fikirlerini alıyoruz. İnşallah yapılacak seçimlerde başarı elde edeceğimize inanıyorum.’’ dedi.

Ziyarette, ayrıca, Bafra Mobilyacılar ve Marangozcular Odası başkan adayı Aydın Ev'in yönetiminde Mehmet Uyanık, Halil İbrahim Göçer, Muhammet Çağlayan, Kenan Ayran, Mustafa Batmaz, Sebahattin Toprak, Mehmet Sarı, Osman Aydın ve Yaşar Kaya hazır bulundu.
CİHAN

Yorumlar