MMO’dan üniversite öğrencisi üyelerine Cad-Cam eğitimi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde eğitim gören öğrenci üyelerine yönelik bilgisayar destekli tasarım ve üretim eğitim programına (Cad-Cam) devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MMO’dan üniversite öğrencisi üyelerine Cad-Cam eğitimi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde eğitim gören öğrenci üyelerine yönelik bilgisayar destekli tasarım ve üretim eğitim programına (Cad-Cam) devam ediyor. Cad-Cam laboratuvarında başlayan eğitimde öğrenciler, bilgi birikim ve donanımlarını artırıyor.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim Eğitimi ile ilgili bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Merve Türker, okul ile iş yaşantıları arasında geçecek süreçte okulun bilgi birikim ve donanımlarını artıracak eğitimlerin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile Öğrenci Üye Komisyonu ile birlikte çalışıp öğrenci üyelerin ihtiyaçlarına göre kurslar, seminerler, teknik geziler düzenlediklerini hatırlatan Türker, öğrenci üyelere yönelik etkinliklerin devam edeceği bilgisini verdi.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim Eğitimi’ne ilişkin değerlendirmede bulunan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan da şube olarak kongre, kurultay ve çalıştayların yanı sıra düzenlenen teknik geziler, seminerler, kişisel gelişim kursları ve bilgisayar kursları ile de öğrenci üyelerin teknik donanımlarının artırılmasına yönelik çalışmalar yapmayı sürdüreceklerini kaydetti. CİHAN

Yorumlar