‘Minteks butik imalat ile dünya markası oldu’

Bursa'nın tekstil kimliğini havlu ve bornoz üretimiyle dünyaya tanıtan Minteks, Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'nda yoğun ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
‘Minteks butik imalat ile dünya markası oldu’

Bursa'nın tekstil kimliğini havlu ve bornoz üretimiyle dünyaya tanıtan Minteks, Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'nda yoğun ilgi gördü. Minteks'in bir dünya markası haline gelmesinde butik tarzı imalat yapmasının önemine dikkat çeken İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Doğantekin, "Minteks olarak insan gücüne ve yaratıcılığa çok daha fazla önem veriyoruz." dedi.

Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'nın her iki taraf içinde olumlu geçmesinden mutluluk duyduklarını dile getiren Doğantekin, "Doğru kişiyi, doğru iş ile buluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. Sürdürülebilirliği ve bir dünya markası olmamızı çalışanlarımızın mutluluğu sayesinde başardığımızın farkındayız." şeklinde konuştu.

Tekstil sektörünün dünyada insan gücüne en fazla ihtiyaç duyulan sektörlerden biri olduğunu söyleyen Doğantekin, "Buna rağmen artan işçilik maliyetleri, dünya pazarında rekabetçi olabilmek için firmaları teknolojik yatırım yapmaya yönlendiriyor." diye konutu. CİHAN

Yorumlar