Minik Şehzadeliler 'Metrelik' resim sergisi açtı

Manisa'daki Özel Şehzade Mehmet Anaokulu 6 yaş öğrencilerinin hazırladığı "Metrelik" resim sergisi, Belediye Kültür Merkezi Lale Salonu’nda açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Minik Şehzadeliler 'Metrelik' resim sergisi açtı

Manisa'daki Özel Şehzade Mehmet Anaokulu 6 yaş öğrencilerinin hazırladığı "Metrelik" resim sergisi, Belediye Kültür Merkezi Lale Salonu’nda açıldı. Sergide, her öğrencinin beş çalışmasına yer verildi. Metrelik olarak hazırlanan ve film kareleri şeklinde oluşturulan sergide artık materyal, pastel boya, sulu boya ve kâğıt tekniklerine yer verildi.

Özel Şehzade Mehmet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü İrfan Demir, yaptığı açıklamada, “Onların dönem boyunca yaptıkları etkinlikleri burada sergileyerek, velilerimizin ve Manisalıların beğenisine sunduk. Bu güzel çalışmalar, öğrencilerimizin neleri başarabildiğinin güzel bir göstergesidir. Öğrencilerimizi ve katkıda bulunan, onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Ayrıca 10-11 Ocak 2014 tarihlerinde de 5 yaş grubu öğrencilerimizin sergisi olacak. Şimdiden onları da kutluyorum. Bu tarzdaki sergilerimiz yıl boyu devam edecek.” dedi. CİHAN

Yorumlar