Minik Baran, ailesiyle piknik yaparken ormanda kayboldu

Sarıyer'de ailesiyle ormanda pikniğe gelen 4,5 yaşındaki Baran Çelik'ten 6 saattir haber alınamıyor. Ailesi ve yakınları küçük çocuğu su birikintileri, havuz ve ormanlık alanda aramasına rağmen sonuç alamadı. Bahçeköy Belgrad Ormanları...

Google Haberlere Abone ol
Minik Baran, ailesiyle piknik yaparken ormanda kayboldu

Sarıyer'de ailesiyle ormanda pikniğe gelen 4,5 yaşındaki Baran Çelik'ten 6 saattir haber alınamıyor. Ailesi ve yakınları küçük çocuğu su birikintileri, havuz ve ormanlık alanda aramasına rağmen sonuç alamadı.

Bahçeköy Belgrad Ormanları Kirazlı Bent mevkiinde ailesiyle pikniğe gelen 4,5 yaşındaki Baran Çelik, bir anda ortadan kayboldu. Çocuğun kaybolduğunu fark eden aile yakınları ve pikniğe gelenler, küçük Baran'ı bulabilmek için aramaya başladı. Çocuklarını bulamayan aile durumu emniyet yetkililerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri aramalara rağmen küçük çocuğu bulamadı.

Çocuğun kaybolduğu alana yakın bir su havuzu olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından boşaltılıyor. Küçük Baran'ın havuza düşme ihtimaline karşı boşaltma çalışmaları devam ediyor. Aile bireyleri arama çalışmalarını gözleri yaşlı halde takip ediyor.

CİHAN

Yorumlar