Minibüsçüler Musa Uslu’yla 'devam' dedi

Mersin'in Silifke Minibüsçüler Kooperatifi (Sim-Koop) olağan genel kurulunda Musa Uslu yeniden başkan seçildi.Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan genel kurulda 9 maddelik gündem görüşüldü. Gündemin ardından yapılan yönetim kurulu...

Google Haberlere Abone ol
Minibüsçüler Musa Uslu’yla 'devam' dedi

Mersin'in Silifke Minibüsçüler Kooperatifi (Sim-Koop) olağan genel kurulunda Musa Uslu yeniden başkan seçildi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan genel kurulda 9 maddelik gündem görüşüldü. Gündemin ardından yapılan yönetim kurulu ve başkanlık seçiminde mevcut Başkan Musa Uslu’ya 4 yıl boyunca başkanlık yapma yetkisi verildi. 175 üyenin hazır bulunduğu genel kurulda Mevcut Başkan Musa Uslu ve Minibüsçüler Odası Başkanı Yılmaz Kaya adaylığını açıkladı. Divan oy çokluğu ile oluşturulurken divan başkanlığını Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Doğan yaptı. Genel kurul gündeminde denetim yönetim kurulu faaliyet raporu okunması, bilanço ve gelir gider tabloları ve yönetim denetim kurulunun ibrazı yapıldı. Kooperatif üye aidatının 75 lira kalması görüşülüp onaylandı. 2014 yılı taslak bütçesi görüşüldü.

Gündemin ardından başkanlık seçiminin açık ve kapalı şekilde olması onaylanırken, çoğunluğun açık seçim istemesi üzerine kapalı seçim isteyen aday Yılmaz Kaya’yı destekleyen grup Musa Uslu ve ekibini tebrik ederek salonu terk etti. Ardından açık oylama ile yapılan seçimle oy çokluğu sağlandı ve mevcut başkan Uslu 4 yıllığına yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Uslu ile birlikte 4 yıl boyunca yönetimde kalacak olan isimler ise şöyle: Yönetim Kurulu Başkanı Musa Uslu, yönetim kurulu üyeleri Selami Akgöl, Fatih Vural, Mustafa Partal, Zafer Yüksel, yedek üyeler Emin Yılmaz, Hasan Çalışkan, Mustafa Dölek, Mehmet Aksufat, Nadir Çelik. Üç yıl boyunca denetim üyesi görevi yapacak olan asil üyeliğe Müslüm Günay ve İbrahim Can seçilirken yedek üyeliğine ise İbrahim Karaca ve önder Gezeravcı seçildi.

Seçimin ardından üyelere bir teşekkür konuşması yapan Başkan Uslu, "Başkanlık yaptığım sürece kooperatifimizin çıkarları doğrultusunda hareket ettim. Şahsi değil toplumsal düşüncelerle çalışmalar yaptım. Bizim işin gecesi gündüzü olmaz sizlerde biliyorsunuz. Gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Şahsıma verdiğiniz güvenden ve yetkiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu güvene ve yetkiye layık olacağıma söz veriyorum. Yönetim, denetim kurulu üyelerimizle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da uyumlu bir şekilde çalışacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar