Milli Türk Talebi Birliği’nin aralık ayı konuğu Büyükkılıç oldu

Milli Türk Talebi Birliği Kayseri Şubesi'nce her ay düzenlenen 'Bir konu, bir konuk' isimli söyleşi etkinliğinin aralık ayı konuğu Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu.

Google Haberlere Abone ol
Milli Türk Talebi Birliği’nin aralık ayı konuğu Büyükkılıç oldu

Milli Türk Talebi Birliği Kayseri Şubesi'nce her ay düzenlenen 'Bir konu, bir konuk' isimli söyleşi etkinliğinin aralık ayı konuğu Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu. Başkan, örneklerle belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi, 2014 yılı çalışma ve yatırım planını anlattı.

Milli Türk Talebe Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin Melikgazi Belediyesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiğini ve aralık ayı 'Bir konu, bir konuk' programına davet ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “1916 yılından beri büyük ve ideal teşkilat olmuş tecrübesini ve gücünü ortaya koyan sizleri kutluyorum. Milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihin bilincinde, ilme ve projeye önem veren, kültürlü, ufuk sahibi gençlerle birlikte olmaktan da son derece mutluyum. İdealleri olan gençlerle sohbet etmek ve değerlendirmelerde bulunmak son derece zevkli olur. Çünkü bilgili, okuyan, bilinçli ve ne yaptığını bilen bireyler toplumu yönlendirenlerdir.” dedi.

Melikgazi Belediyesi, yaptığı çalışmalarda başarı elde ediyorsa bunun yapılan planlamanın gerçekçi ve rasyonel olduğunun bir ifadesi olduğunu kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Günü kurtarma ve popülist bir yatırım programı uygulansa idi, seçimlerde halk bunun hesabını verirdi. Bu açıdan halkın ve mahallenin sorun ve isteklerini iyi bilmek ve değerlendirmek gerekir." ifadesini kullandı.

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmed Fatih Erkan ise faaliyetlerinden bahsederek, kitap okuma günleri düzenlediklerini ve bu amaç ile kendilerine yer tahsis edilmesi talebinde bulundu. Başkan Memduh Büyükkılıç, kitap okuma alışkanlığın kazandırılması için bu etkinliğin çok anlamlı olduğunu ve belediyenin sosyal ve spor tesislerinde yer alan salonlardan istifade edebileceklerini söyledi.

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmed Fatih Erkan, Başkan Memduh Büyükkılıç’a hem birliğe yaptıkları katkılarından, hem de konuk olarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. CİHAN

Yorumlar