Milli Eğitim Müdürü Serin, yeni atanan okul müdürleriyle buluştu

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okullara yeni atanan okul müdürleri ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Milli Eğitim Müdürü Serin, yeni atanan okul müdürleriyle buluştu

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okullara yeni atanan okul müdürleri ile bir araya geldi.

Ceylan Kırtasiye sponsorluğunda Özel Cahit Nakıboğlu Koleji'nde gerçekleşen toplantıya; Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Yeni atanan ve görev yerleri değişen yaklaşık 90 okul müdürünün katıldığı programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okul müdürlerinden beklentiler ve eğitim vizyonu üzerinde durdu.

Okul idarecilerinin yaptığı fedakarlıklara dikkat çeken Serin, “Yeni bir görev, yeni bir bakış açısı her zaman için büyük fırsattır. İyiye daha iyiye ulaşmada bu yeni bakış açısı Gaziantebimize çok fazla değer kazandırabilir. Bunun farkında olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütelim. Bu noktada ben inanıyorum ki sizlerle birlikte birlik ve beraberliğimiz daha da aratacak. Bundan böyle daha sık biraya gelip daha çok paylaşımda buluşacağız. Bu mesleğin itibarını, bu özel görevi hep birlikte daha üst noktalara çıkarmak için çalışmalıyız. Hepinizin büyük gayretle çalışacağından şüphem yok. Tüm arkadaşlarıma başarılı bir idarecilik hayatı diliyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın da okul müdürlerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, eğitim öğretim faaliyetlerinde duyarlı ve heyecanlı olmaları tavsiyesinde bulundu.
CİHAN

Yorumlar