Milli Eğitim Müdürlüğü ile BTSO okullarda gıda güvenliğinde işbirliğine gidiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, beraberindekilerle birlikte İl Milli Eğitim Müdür Vekili Veli Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti.Sarıkaya’ya yeni görevinde başarılar dileyen Aytuğ Onur, BTSO olarak...

Google Haberlere Abone ol
Milli Eğitim Müdürlüğü ile BTSO okullarda gıda güvenliğinde işbirliğine gidiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, beraberindekilerle birlikte İl Milli Eğitim Müdür Vekili Veli Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti.

Sarıkaya’ya yeni görevinde başarılar dileyen Aytuğ Onur, BTSO olarak Bursa’da sadece ekonomi ve sanayi alanında değil, eğitim projelerinin de destekçisi olduklarını söyledi. BTSO’nun, kazandırdığı eserlerle eğitime büyük önem verdiğini gösterdiğini anlatan Onur, bu konuda BTSO Akademi Projesi'ni başlattıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve BTSO’nun ortak projelerde daha fazla yer almasını istediklerini anlatan Aytuğ Onur, “BTSO olarak biz Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çalışmaya hazırız. Eğitimle ilgili projelere ayrı bir önem veriyoruz. 35 bin üyesiyle Bursa ekonomisine yön veren BTSO’nun Türkiye ve Bursa’nın geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynadığını biliyoruz. Bu açıdan kamu kurumları ile işbirliği bizim için ayrı bir önem taşıyor.” dedi.

BTSO 12. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Yıldız da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda Gıda Güvenliği Satım Alım ve Tüketimi seminerleri vermeyi planladıklarını söyledi. Yıldız, bu konuda milli eğitimden de kendilerine destek vermelerini istedi.

Eğitime verdikleri destekten dolayı BTSO’ya teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya da “BTSO, işbirliği yaptığımız en önemli kurumlardan biri. Biz eğitim alanında her türlü desteği vermeye hazırız. Gıda güvenliği konusuna Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ayrı bir önem veriyoruz. BTSO’nun da bu projeye öncülük etmesi ve ilk olarak okullardan başlaması güzel bir fikir.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar