Midyat Devlet Hastanesi voleybol şampiyonu oldu

Mardin genelinde sağlık kuruluşları ve Eczacılar Odası tarafından düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu Midyat Devlet Hastanesi erkekler voleybol takımı oldu.Mardin’de düzenlenen voleybol turnuvalarına; merkez ve ilçe hastanelerinde...

Google Haberlere Abone ol
Midyat Devlet Hastanesi voleybol şampiyonu oldu

Mardin genelinde sağlık kuruluşları ve Eczacılar Odası tarafından düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu Midyat Devlet Hastanesi erkekler voleybol takımı oldu.

Mardin’de düzenlenen voleybol turnuvalarına; merkez ve ilçe hastanelerinde görevli sağlık personelinin yanı sıra, il sağlık, halk sağlığı müdürlükleri, sağlık meslek lisesi ve eczacılar odasının aralarında bulunduğu 12 takım katıldı. Düzenlenen müsabakalarda erkekler kategorisinde Midyat Devlet Hastanesi takımı birincilik kupasını aldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırmak için bu tür etkinlik düzenlediklerini belirtti. Nişancı, iletişim ve etkileşimi güçlendirmek açısından düzenlene turnuvaya katılan ve derece elde eden tüm çalışanları tebrik etti.

Midyat Devlet Hastanesi birincileri sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya katılan ana spornsor Hemera Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Halil El, takıma çeşitli hediyeler verdi. Hastane başhekimi ve yöneticisi Opr. Dr. Bilal Arıkan ise oyuncuları göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. Yapılan kahvaltının ardından hatıra fotoğrafı çekildi. CİHAN

Yorumlar