MHP’nin İzmir adayı Murat Taşer

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP’nin İzmir adayı Murat Taşer

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İzmir fuar alanı 3 nolu holde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına binlerce partili katıldı. Bahçeli, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimine 91 gün kala İzmir adaylarının tamamlandığını söyledi. Bahçeli, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura’nın en önemli bürokratlarından Murat Taşer’de karar kıldıklarını belirtti.

İzmir’in ve Türkiye’nin alternatifsiz olmağını ifade eden Bahçeli, “Bugün burada, İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızı takdim etmek maksadıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. İzmir’i hak ettiği itibar ve gelişmişlik düzeyine çıkarmak için kararlı ve hazırlıklı olan kıymetli dava arkadaşlarımı sizlerin huzurunda açıklayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi bu aziz kentimizi topyekûn yönetmeye, dengeli kalkındırmaya, hızlı büyütmeye ve çok kazandırmaya iddialı ve inançlıdır. İzmir, CHP ile AKP arasındaki seviyesiz itişmeye ve kayıkçı kavgasını andıran gerilime mecbur değildir. İzmir, kriz tellallarının eline mahkûm olmamalıdır. Buradan şunu kararlılıkla ilan ediyorum: ‘Ne AKP, Ne CHP; Herkes İçin MHP’ işte İzmir’e bakışımız budur.”dedi.

“İzmir’in meselelerini müsebbipleri çözemez” diyen Bahçeli, “İzmir’e çıkar gözüyle bakanlar; Aliağa’nın, Balçova’nın, Bayındır’ın, Bergama’nın, Beydağ’ın, Bornova’nın, Buca’nın, Çeşme’nin, Çiğli’nin, Dikili’nin derdiyle dertlenemez. İzmir’i siyasi rant hesabıyla kavrayanlar; Foça’nın, Gaziemir’in, Güzelbahçe’nin, Karaburun’un, Karşıyaka’nın, Kemalpaşa’nın, Kınık’ın, Kiraz’ın, Konak’ın, Karabağlar’ın, Menderes’in, Menemen’in iç çekişini duyamaz, anlayamaz. İzmir’i kurtarılmış cephe olarak vehmeden, sorunlara tamamen ideolojik mercekle yaklaşan sözde elit tabaka bir yanda, bu aziz kente gavur yaftası vuran inanç hortumcuları diğer yandadır. Uçurumun iki yanında toplanan fırsatçılar İzmir’in aleyhine olacak ne varsa yapmaktadır. Bunlar Narlıdere’nin, Ödemiş’in, Seferihisar’ın, Selçuk’un, Tire’nin, Torbalı’nın, Urla’nın ve Bayraklı’nın ihtiyaçlarına tümüyle kapalı ve uzaktır. Çünkü bunların gündemleri başka, akılları bambaşka yerdedir. İzmir’e hizmet gibi bir hedefleri yoktur. İzmir’in potansiyelini harekete geçirmeye, burayı bir dünya markası, parlayan bir yıldız haline getirmeye bırakınız vizyonlarını, nefesleri bile yetmeyecektir. Milli vicdanına güvendiğim, Cumhuriyet’i kalplerinde yükselten İzmirli kardeşlerim artık demagojiden bıkmıştır. Laf kalabalıkları karın doyurmamaktadır.” şeklinde konuştu.

AK Parti ve CHP’nin İzmir’in geleceğini düşünmediğini ifade eden Bahçeli, “Biz İzmir’i umuda çağırıyoruz. Biz İzmir’i dirliğe çağırıyoruz. Biz İzmir’i barışa, kardeşliğe, özel hayata saygı ve riayete çağırıyoruz. Biz İzmir’i sorunlarından çıkarmaya ve layık olduğu alt ve üst yapıya kavuşmaya çağırıyoruz. Şimdi soruyorum sizlere; İzmir, geleceğine sahip çıkacak mı? (Evet) İzmir, CHP ve AKP’yi silkeleyip atacak mı? (Evet) İzmir, MHP diyecek mi? (Evet) Bu uğurda mücadele edecek misiniz? (Evet) İzmir’e şimdiden hayırlı olsun. İnşallah İzmir’de 30 Mart günü sandıklar patlayacaktır. Ve Milliyetçi Hareket Partisi İzmir’de başarıya ulaşacaktır.” diye konuştu.

MHP'NİN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE 30 İLÇE ADAYI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer
Aliağa Belediyesi Adayı Serkan Acar
Bayındır Belediyesi Adayı Mümtaz Almışlar
Bayraklı Belediyesi Adayı Mehmet Toptaş
Bergama Belediyesi Adayı Özkan Karadiken
Beydağ Belediyesi Adayı Alaaddin Topçu
Bornova Belediyesi Adayı Erol Bahtiyar
Buca Belediyesi Adayı Levent Çizmeli
Çiğli Belediyesi Adayı Mehmet Yalçın Dilaveroğlu
Gaziemir Belediyesi Adayı Köksal Koç
Güzelbahçe Belediyesi Adayı Hasan Berrak
Karabağlar Belediyesi Adayı Cihan Demir
Karaburun Belediyesi Adayı Ogün Dönmez
Karşıyaka Belediyesi Adayı Lütfü Kılıç
Kiraz Belediyesi Adayı Saliha Şengül
Menemen Belediyesi Adayı Ahmet İncesu
Selçuk Belediyesi Adayı Levent Görür
Narlıdere Belediyesi Adayı Umut Göl
Tire Belediyesi Adayı Hasan Çağlı
Torbalı Belediyesi Adayı Yurdadoğ Mutlu
Urla Belediyesi Adayı Hüseyin Akggül
Dikili Belediyesi Adayı Halis Devecioğlu
Foça Belediyesi Adayı Serdar Mersin
Kınık Belediyesi Adayı Rıza Dönmez
Konak Belediyesi Adayı Adil Özyiğit
Ödemiş Belediyesi Adayı Mehmet Yılmazer
CİHAN

Yorumlar