MHP'li Yiğit, Başalan köyü sakinleriyle bir araya geldi

MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Başalan köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Yiğit, Başalan köyü sakinleriyle bir araya geldi

MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Başalan köyü sakinleriyle bir araya geldi. Hizmetten yoksun kaldıklarını belirten köy sakinleri sadece ulaşabilecekleri bir aday istediklerini söyledi.

Atıf Yiğit, Başalan köyü sakinlerinin konuğu oldu. Başalan Köyü’nde halka seslenen Yiğit’e MHP Canik Teşkilat Başkanı Güner Akkurt da eşlik etti. Köy halkının sorunlarını dinleyen Yiğit projeleri hakkında da bilgi verdi.

"KÖYLÜ HİZMET GÖRMÜYOR"

Canik’in en büyük 3 köyünden biri olmalarına rağmen hizmetten yoksun kaldıklarını belirten Başalan Köyü sakinleri, "En büyük sorunumuz yol ve su sorunlarıdır. Hizmet anlamında bir şey gördüğümüzü söyleyemeyiz. Köyümüzün sağlık ocağı ve okulunda dahi su sorunuz var. Biz sadece derdimizi anlatmak için ulaşabileceğimiz bir aday istiyoruz. Sadece seçim zamanı değil her zaman yanımızda olacak bir aday olması ortak düşüncemizdir. Bizimle iç içe olan bir başkan da hizmet anlamında da elinden geleni yapacaktır." dedi.

"KÖYLER EZİYETTEN KURTULACAK"

Canik halkının her zaman yanında olacaklarını belirten MHP Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit ise, "Biz herkese adaletle yanaşacağız. Canik’te artık su ve yol sorunu kalmayacak. Özellikle köylerimizi bu eziyetten kurtaracağız. Bizleri sadece seçimde değil her zaman yanınızda göreceksiniz. Kapımız da sonuna kadar herkese sonuna kadar açıktır. Bizim amacımız hizmettir. Hizmet yapıp aldığımız dualarla Cennet’in kapısını aralamaktan başka bir şey düşünmüyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar