MHP'li Vural'dan Kapatma İddialarına Yanıt: Türkiye'yi Başlarına Yıkarız

Oktay Vural, CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı iddialarıyla ilgili, 'Bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız' dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Vural'dan Kapatma İddialarına Yanıt: Türkiye'yi Başlarına Yıkarız

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı iddialarıyla ilgili soruya 'MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız' diye cevap verdi.

'İÇERİDE TANGO YAPIYORLAR, DIŞARIDA GULU GULU'

MHP'li Vural, TBMM'de matbuat toplantısı düzenledi. Hükümet ile HDP'nin çözüm sürecine ait 10 maddelik birlikte izahat konusundaki söz dalaşının göstermelik olduğunu belirten Vural, '10 maddelik izahatyı imzalayanların şimdi kalkıp ağız dalaşına girmesi komedi. İçeride tango yapıyorlar, dışarıda gulu gulu dansı' dedi.

'HAKİM VE SAVCILARIN SORUŞTURMA YAPMA ÖZGÜRLÜĞÜ YOKTUR'

17-25 Aralık soruşturmalarını yürüten cumhuriyet savcılarına tahkikat ve kovuşturma izni verilmesine ait soru için Vural, 'Türkiye'de bundan sonra hakim ve savcıların tahkikat yapma özgürlüğü yoktur. Bu, yasa devletine, müstakil ve tarafsız yargıya siyasal amaçlı tehdittir' ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'Yİ BAŞLARINA YIKARIZ'

CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı yönündeki iddiaların sorulması üstüne Vural, 'MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar