MHP'li Topkaya: AK Parti, köylerimiz için hiçbir şey yapmadı

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, "AK Parti hükümeti bugüne kadar Bafra’nın köyleri için hiçbir şey yapmadı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Topkaya: AK Parti, köylerimiz için hiçbir şey yapmadı

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, "AK Parti hükümeti bugüne kadar Bafra’nın köyleri için hiçbir şey yapmadı." dedi.

Köy ziyaretlerine devam eden MHP'li Özgür Topkaya, "AK Parti hükümeti bugüne kadar Bafra’nın köyleri için hiçbir şey yapmadı. Seçim gezisi sırasında uğradığımız köylerin halini gördükçe, Allah’ım bu insanlara sabır ve kuvvet versin diyorum. Böyle bir yaşam biçimi bu devirde olamaz. Burası üçüncü dünya ülkesi değil. Burası Türkiye’nin en büyük ovaları’ndan biri. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Nasıl olur da köylüyü sorunlarıyla yalnız bırakırsınız. Nasıl olur da size inanan, sizden hizmet bekleyen insanlara sırtınızı dönersiniz. Ama artık bitti, şimdi değişim vakti. Bafra artık, köyün’den, kasabası’ndan, beldesi’nden, şehir merkezine kadar değişime, gelişime uğrayacak. Ben değil biz yapacağız. Ben sizin içinizden gelen bir kardeşiniz, bir evladınızım. Buraya sizlerden oy istemeye değil, sizlerin sıkıntılarınızı paylaşmaya ve bu sorunları el ele verip aşmaya geldim. Yeni Büyükşehir Yasası ile artık köy ve belde diye bir şey kalmıyor. Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve Köyler bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti Belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak. Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. Su, yol, tarım, altyapı, eksikliği var." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar