MHP'li Şandır: AK Parti'nin çivisi çıktı

MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, AK Parti'nin çivisinin çıktığını söyledi. Şandır, memleketi Hatay’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Şandır: AK Parti'nin çivisi çıktı

MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, AK Parti'nin çivisinin çıktığını söyledi. Şandır, memleketi Hatay’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül’ü ziyaret eden Şandır, ülke gündeminde olan yolsuzlukla mücadele konularına değindi.

    Şandır, “AKP’ye söyleyecek söz yok. AKP Türkiye'nin çivisini çıkardı. Ülkeyi AKP’den kurtarmamız lazım. Yaşanan bu yolsuzluk ve rüşvet hadisesi Türk milletine yakışmıyor. Yurt dışındaki işçilerimiz başını önüne eğmiş utanıyoruz diyorlar. Yaşanan bu yolsuzlukların bir tarafında mutlaka Başbakan'ın olduğu bir yolsuzluk dalgası yaşanıyor." dedi.

    Türkiye’yi AK Parti ve AK Parti'yi de Başbakan'ın yönettiğini belirten Milletvekili Şandır, "Dolayısıyla yaşan bu hadiselerden Başbakan'ın haberdar olmaması mümkün değil. Böyle bir süreçte 3 bakanın istifa etmesi meseleyi kurtarmaz. Başbakan'ın komplo teorisi üretmesi, yurt dışını suçlaması, cemaati suçlaması hakkı değil. Türkiye’de hükümet destekli bir yolsuzluk şebekesi oluşmuş ve bu milletin alın teri birilerinin kasasına cebine girmiştir.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar