MHP’li Koçdemir: Tabakhaneler termal sağlık turizm bölgesi olacak

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Orhaneli’de başlayan hayat yolculuğunda mahallesi Soğanlı’yı hiç terk etmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Koçdemir: Tabakhaneler termal sağlık turizm bölgesi olacak

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Orhaneli’de başlayan hayat yolculuğunda mahallesi Soğanlı’yı hiç terk etmediğini söyledi. Koçdemir, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır görmezden geldiği sıcak su bölgesi ile ilgili projelerini açıkladı.

Kadir Koçdemir, “Görünürde sıcak su dönüşüm bölgesi diye bir tabela var ancak iş icraata gelince hiçbir şey yapılmadığını görüyoruz. Ben valiydim, burası sıcak su bölgesi ilan edilmişti. Bursa’ya geldim, kent yönetimine talip oldum. Hala işin sadece tabelalarda kaldığını görüyorum. Belediye neden sayısız mahalleye sınır olan bu bölgeyi görmezden geliyor?” diyerek tepki gösterdi.

Tabakhaneler bölgesinin hemen yanında yeni açılan petrol ofisleri için hiç süre kaybetmeden harekete geçen belediyenin kentin ortasındaki bu alanı ısrarlı bir şekilde atıl bıraktığını vurgulayan Kadir Koçdemir, "Burası bölge halkı için kabus oldu. Pis kokular azaldı belki ama, daha kötü kokular bölgeden yükseliyor. Çöplük haline gelen Tabakhaneler bölgesi hastalık taşıyan farelerin yuvası haline geldi. Bölgede geçmek cesaret ister. Cinayetler ve çok sayıda yaralamalı olay. Fuhuş olayları meydana geliyor. Halk endişeli ve tepkili. Polis ise artık bıkmış durumda" dedi.

Tabakhaneler bölgesindeki sıcak su kaynaklarına dikkat çeken Koçdemir, “Bu bölgeyi sağlık termal turizmi yapacağız. Bursa’yı cazibe haline getirmek için çok uzaklara gitmeye gerek yok” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar