MHP'li Koçdemir, Dağ Yöresi köy dernekleriyle bir araya geldi

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Dağ Yöresi'ndeki köy derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Koçdemir, Dağ Yöresi köy dernekleriyle bir araya geldi

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Dağ Yöresi'ndeki köy derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Dernek temsilcileri, "Memleketime borcumu ödemek için bu yola çıktım” diyen Koçdemir’e destek sözü verdi.

Dağ yöresindeki köy derneklerinin temsilcileriyle DAĞ-DER Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Kadir Koçdemir, açıklamalarda bulundu. DAĞ-DER Genel Başkanı Mustafa Bay ve Harmancık Belediye başkan adayı Yaşar Türk’ün de katıldığı etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dağ yöresinden birisinin büyükşehir belediye başkan adayı olmasından gurur duyduklarını vurgulayan Bay, Koçdemir’e başarılar diledi.

Katılımcılara, “İçinizden birisiyim, sizin kardeşiniz sizin evladınızım” diyerek sözlerine başlayan Koçdemir, yasa gereği bu zaman kadar kendi memleketinde görev yapamadığını söyledi. Bu nedenle yeni yasa ile yetkileri büyük ölçüde artan büyükşehir belediye başkanı olarak kendi yöresine ve hemşehrilerine hizmet borcunu ödemek istediğinin altını çizen Koçdemir, “İnsanların bölgeden göç etmesi sonucu birçok köy adeta ‘hayalet köy’e dönüşmüş. İnsanların en büyük mutluluğu doğdukları yerlerde doymaktır. Ancak bu güne kadar bizim yöremizde bu sağlanamadı. İnsanlarımız işsizlik, çocuklarının eğitimi gibi sebeplerle Bursa’ya göç etmek zorunda kaldı. Eğer, 30 Mart’ta bu kardeşinize görev nasip olursa bundan sonra da bu derneklerimizle birlikte geliştireceğimiz projelerle göçün önüne geçeceğiz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar