MHP'li Kaya: Kimse, hayali bir takım örgütler oluşturmaya çalışmasın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, yıllardan beri hep bir mağduriyet edebiyatından geçinen iktidarın şimdi de yeni bir mağduriyet alanı oluşturmak için hayali bir takım örgütler oluşturmaya kalkışmamasını...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Kaya: Kimse, hayali bir takım örgütler oluşturmaya çalışmasın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, yıllardan beri hep bir mağduriyet edebiyatından geçinen iktidarın şimdi de yeni bir mağduriyet alanı oluşturmak için hayali bir takım örgütler oluşturmaya kalkışmamasını istedi.

Atilla Kaya, siyasetçiler olarak kendilerinin bir takım değerlendirmelerde bulunabileceklerine dikkat çekerek, "Ama iktidar makamında olanların, eğer devlet içerisinde gerçekten bir paralel yapı ve örgütlenme varsa, o örgütlenmeyi bütün unsurlarıyla ve somut delilleriyle ortaya koymalı hukukun önüne çıkarmalı. Yoksa meydan meydan, televizyon televizyon gezip hiçbir somut veriye dayanmayan bir takım iddialarla ithamlarla belli kesimleri veya camiaları suçlamak itham altında bırakmak hukuk devletinin ve özellikle yönetici pozisyonunda olan insanların yapacağı şey değil. Eğer elinizde bir paralel örgüt olduğuna yönelik somut deliller var ise ve onlar yanlış bir işin içerisindeyseler onu o delileriyle beraber yargıya götürüsünüz yargı da onun gereğini yapar. Ama meydan meydan dolaşıp hep bir mağduriyetten yıllardan beri geçinen bir iktidar var. Şimdi de sanki yeni bir mağduriyet alanı oluşturmak için hayali bir takım örgütler oluşturmaya kimse kalkışmasın." dedi.

CİHAN

Yorumlar