MHP’li Karadağ’dan ‘müsteşarlar siyaset yaptı’ iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Zara Belediye başkan adayı olan Muzaffer Karadağ, üstü kapalı olarak Zaralı müsteşarları eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Karadağ’dan ‘müsteşarlar siyaset yaptı’ iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Zara Belediye başkan adayı olan Muzaffer Karadağ, üstü kapalı olarak Zaralı müsteşarları eleştirdi. Karadağ, “Devletin bürokratı olan müsteşarların Zara’da kapı kapı dolaşarak, mahalle ve köy toplantıları yaparak iktidarın adayı için oy istemiştir. Bizim vergilerimizden maaş alan bürokratlar hiç düşünmeden ev ev dolaşarak iktidar adayı için çalışmışlardır. Hepsinin görüntüleri elimizde mevcuttur.” dedi.

Seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Karadağ, Zara’da adeta yapılmayanları yaptıklarını ve herkesi şaşırttıklarını anlatarak, “Kaybeden bir adayın teşekkür ziyaretleri herkesin şaşkınlığına yol açtı. Kimseye kırgın, küskün ve pişman değilim.” dedi.

İşçiye, esnafa ve çiftçiye serbest olan siyasetin memurlara yasak olmasını eleştiren Muzaffer Karadağ, bürokratların ve camideki imamların siyaset yaptığını savunarak şöyle devam etti: “Devleti yani yönetenle yönetileni en iyi tanıyan memura uygulanan siyaset yasağı kaldırılmalıdır. Siyaset okul, cami, kışla ve devlet kurumlarında yasak olmalıdır. Hoş camilerde alenen siyaset yapılmaktadır. Devletimizin bürokratları olan müsteşarlar Zara’da kapı kapı dolaşarak, mahalle ve köy toplantıları yaparak iktidarın adayı için yoğun bir seçim çalışması yapmışlardır. Bürokratlar devletin bürokratı olduğunu unutup, bizim vergilerimizden maaş aldıklarını hiç düşünmeden ev ev dolaşarak iktidar adayı için çalışmışlardır. Hepsinin görüntüleri elimizde mevcuttur. Madem bürokratlar, imamlar cami içinde bile siyaset yapıyor, o zaman tüm memurlara siyaset serbest olmalıdır.”

“MÜSTEŞARLAR VE İMAMLAR SİYASET YAPTI”

“Siyasetçiler hesabını veremeyecekleri zenginleşme ve iktidarın gücünü kullanarak maddi kazanç sağlaması tüm dünyada yasak iken ülkemizde siyaset menfaat sağlama aracı olarak kullanılmaktadır. Dinimizin şiddetle yasakladığı bu duruma son verilmelidir.” diyen Karadağ, “Siyaset hizmet aracı olmalı, hizmet etmek isteyen memleket sevdalıları siyaset yapmalıdır. Siyaset asla menfaat sağlama aracı olmamalıdır. Menfaat sağlama aracı olmaktan çıkartılmalıdır. Bunun için siyasetçilere nereden buldun yasası çıkartılmalı ve titizlikle uygulanmalıdır. Bu sağlanmadığı takdirde seçimlerde yarışan adaylar eşit şartlarda yarışamamaktadır.” şeklinde konuştu.

“BAŞBAKAN, MAĞDUR EDEBİYATI YAPTI”

Başbakan’ın bütün seçim stratejilerini karşısında düşman varmış gibi davranarak kin ve nefret üzerine inşa ettiğini aktaran Belediye başkan adayı Muzaffer Karadağ, “AKP, 'Müslüman cumhurbaşkanı seçtirmiyorlar' diyerek bir seçim, 'asker beni engelliyor' diye bir başka seçim, 'yargı bize engel oluyor' diye başka bir seçim, şimdi de 'parelel yapı, inlerine gireceğiz' gibi nefret üzerine kurulu bir seçim kampanyası yürütmüştür. Meydanlarda hep aynı sözlerle proje konuşarak değil düşman oluşturup, mağdur edebiyatı yaparak milleti kendi etrafında toplanmasını sağlamıştır.” ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar