MHP’li Kanbolat: Yaşadıkları korku neticesinde gündemi değiştirmeye çabalıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Hüseyin Kanbolat, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ülkenin tamamındaki AKP teşkilatları maalesef ülkeyi algı yönetimi ile yönetmektedir.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Kanbolat: Yaşadıkları korku neticesinde gündemi değiştirmeye çabalıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Hüseyin Kanbolat, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ülkenin tamamındaki AKP teşkilatları maalesef ülkeyi algı yönetimi ile yönetmektedir.” dedi.

MHP Amasya İl Başkanlığı binasında basın açıklaması yapan Kanbolat, iktidarın her türlü imkanlarıyla seçim çalışmalarını yönlendirebileceklerini zannettiğini, halkın iradesini görmezden geldiğini belirtti. "Sözüm ona yaptıkları anketlerin gerçek sonuçlarını açıklama cesareti gösteremeyip maalesef MHP oylarını düşük gösterme gayreti ve gafletine düşmüşlerdir." diyen Kanbolat, sözlerine şöyle devam etti: "Bizler yaptıkları anketlerin gerçek sonuçlarını çok iyi biliyoruz. Açıkladıkları yüzde 52'lik sonuç emin olun kendi teşkilatlarının içinde yaptıkları anket sonucudur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak geçmişte olduğu gibi bu seçim döneminde de temiz siyaset anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Belediyeciliğin şehirde yaşayan herkesin eşit haklarda hizmet aldığı, parti ve mezhep ayrımının gözetilmediği bir anlayışı gerektirdiğini ifade eden Kanbolat, “Bizler ‘Halka hizmet Hakk'a ibadettir' anlayışı ile yola çıktık. Sürecin başından beri gördüğümüz Amasya’da yaşayanların bu anlayışa olan özlemidir. Amasya’ya belediyecilikte hizmet getiremeyenler, yaşadıkları travma ve korku neticesinde gündemi değiştirme çabalarına girmişlerdir. Hesap günü yaklaştıkça bu korkuları daha da artacaktır. Korkmakta haklılar, elbette korkacaklar. Çünkü bizlere gösterilen güven ve desteği onlar da görmektedirler. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak ülkenin tamamındaki AKP teşkilatları maalesef ülkeyi algı yönetimi ile yönetmektedir. Maalesef gerçekler ve bilim göz ardı edilmekte ‘Biz yaptık oldu’ anlayışı ile her şeyi halledebileceklerini söylemektedirler. Yaptıkları bu görmezden gelme ve halkımızı yok sayma gibi girişimleri hiçbir zaman hoş karşılamıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kanbolat, Amasyalıların gösterdiği ilgi ve alakanın 30 Mart 2014 tarihinde ulaşacakları zafere olan inançlarını son derece kuvvetlendirdiğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar