MHP’li Erzin: Her bütçedeki insanın konut sahibi olmasını sağlayacağız

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Erzin, kiracı sayısının en fazla olduğu şehrin Gaziantep olduğunu belirterek, seçimleri kazandıkları takdirde bu sorunu ortadan kaldıracaklarını ve her vatandaşın bütçesine göre ev sahibi olmasını sa.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Erzin: Her bütçedeki insanın konut sahibi olmasını sağlayacağız

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Erzin, kiracı sayısının en fazla olduğu şehrin Gaziantep olduğunu belirterek, seçimleri kazandıkları takdirde bu sorunu ortadan kaldıracaklarını ve her vatandaşın bütçesine göre ev sahibi olmasını sağlayacakları sözünü verdi.

Artık sözün vatandaşta olduğunu dile getiren MHP Büyükşehir adayı Mustafa Erzin, pazar günü yapılacak seçimlerde insanların vicdani sesini dinlemesini istedi. Gaziantep’te vatandaşın yüksek ev kiralarından şikayetçi olduğuna değinen Erzin, seçimlerden sonra her vatandaşı bütçelerine göre ev sahibi yapacaklarının müjdesini verdi.

Gaziantep’in, kiracı sayısı en fazla olan şehir olduğunu belirten Erzin, vatandaşın yüzde 40’ının kirada olduğunu söyledi. Suriye sorunuyla birlikte kira oranının yüksek olduğunu değinen Erzin, şunları kaydetti: “Konut fiyatları son derece yüksek, ortada dar gelirli insanlar konut sahibi olamıyor. Bir an önce Gaziantep’teki kiracı oranını düşüreceğiz. Her bütçedeki insanın konut sahibi olmasını sağlayacağız. Gaziantep yaşanabilir kentler sıralamasında 61. sırada, Gaziantepli bunu hak etmiyor. Marka şehri demekle marka olunmuyor, marka değerlerinizle ve yaşam kalitenizle marka şehir olabiliyorsunuz. Gazianteplinin yaşam standartdı, belediyelerin görevidir yükselteceğiz. Gaziantep’i yaşanabilir çağdaş huzurlu bir kent haline getireceğiz. Gaziantepliye biz bunun sözünü veriyoruz. Gaziantepli de 30 Mart'ta değişim için bize şans tanısın. 3 dönem CHP'ye 2 dönem AKP, 1 dönem de MHP'ye teslim etsinler belediyeyi, bizleri test etsinler, bize bu fırsatı versinler.”

Şehit ve gazi yakınlarına verilecek hizmette öncelik sağlayacaklarını dile getiren Erzin, “Güvenlik görevlilerimiz, askerde, poliste, orduda şehit, gazi olmuş yakınlarımız başta olmak kaydıyla bütün şehit ve gazi yakınlarımız hizmette önceliğimiz olacak. Türk milletinin her mensubunun da Çanakkale şehitliğini bir defa da olsa ziyaret etmesi ve şafak vakti orada bulunmasının ben bir görev olduğunu düşünüyorum. Gaziantep Belediyesi olarak yılın belli dönemlerinde Çanakkale Şehitliği'ne turlar düzenleyeceğiz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar