MHP'li Doğru: 'Oy ver, hizmet al' algısını işleyen iktidara dersini verin

Samsun'un Vezirköprü Belediye başkan adayı Hasan Doğru, “Yanlış politikalar nedeniyle her yıl daha da küçülen Vezirköprü'yü hak ettiği yere kavuşturmak boynumuzun borcu olsun.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Doğru: 'Oy ver, hizmet al' algısını işleyen iktidara dersini verin

Samsun'un Vezirköprü Belediye başkan adayı Hasan Doğru, “Yanlış politikalar nedeniyle her yıl daha da küçülen Vezirköprü'yü hak ettiği yere kavuşturmak boynumuzun borcu olsun.” dedi. İktidar partisinin, kendilerini seçmeyen ilçelere hizmet yapmayacağı şeklinde bir algı işlediğine dikkat çeken MHP'li Doğru, vatandaşın bu yanlış tavra cevabını sandıkta vermesi gerektiğini vurguladı.

Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Vezirköprü Belediye Başkanlığına aday olan Hasan Doğru, ilçenin yıllar içerisinde yanlış politikalar nedeniyle oluşan problemlerinin bu gün dağ gibi karşılarında birikmiş durumda olduğunu öne sürdü. Köylünün verimli arazilere rağmen yanlış tarım politikalarından dolayı farklı illere göç ederek inşaat sektöründe işçi olarak çalışmak zorunda kaldığını anlatan Doğru, “Tarım ve hayvancılık bitmiş, köylerimiz terk edilmiş hayalet yerlere dönüşmüş halde” diye konuştu. Yapacağı İlk işlerden birinin ilçeye büyük bir soğuk hava deposu kazandırmak olacağını ifade eden Doğru, böylelikle farklı tarım ürünlerini çiftçinin üretmesine imkan sağlayacaklarını kaydetti.

İlçenin acilen bir organize sanayi bölgesine kavuşması gerektiğini dile getiren Doğru, "İl dışındaki iş adamları hemşehrilerimize de uygun ortam ve teşvikler sunarak yeniden ilçelerinde iş yapacakları uygun ortamlar oluşturacağız. İlçenin en büyük sıkıntılarından birinin de çevre ilçelerle bağlantı yollarının kısıtlı olması. Bağlantı yollarını da kurarak ilçeyi diğer ilçelerle ticaret edebilir hale getireceğiz. İlçenin hiçbir zaman köstebek kuyusu yollardan kurtulamadı. Plansız, programsız yapılan çalışmalarla ilçe halkı işkence çeker hale geldi. Yağmur yağdığında her yer çamur içinde. Allah aşkına biri bana söylesin, bu tarihi şehre dışarıdan gelen biri şu anda tarihi bir ilçeyle mi karşılaşıyor, yoksa bir köyle mi? Bu plansız yollar yüzünden araç sahipleri arabalarına sürekli masraf yapmak zorunda kalıyor. Bu iş sadece koordinasyona bakar.” diye konuştu.

Ülkenin bir korku imparatorluğuna doğru sürüklendiğini belirten Doğru, "İktidar partisi, kendilerini seçmeyen ilçelere yardım yapmayacağı şeklinde bir algı işliyor. Bize oy verirseniz hizmet gelir diyenlere vatandaşlarımız şunu desin: 'Kendi cebinizden getirecekseniz biz ulufe kabul etmiyoruz, yok vergilerimizle iş yapacaksanız o zaman minnettar olmamızı beklemeyin.' deyin." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar