MHP'li Çetin:Soma'da ihmali bulunanlar cezalandırılmalı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Manisa'nın Soma ilçesinde kömür madeni ocağındaki felaketin tüm yönleriyle araştırılarak aydınlığı kavuşturulması gerektiğini bildirdi. Kömür madeni ocağında felakete...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Çetin:Soma'da ihmali bulunanlar cezalandırılmalı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Manisa'nın Soma ilçesinde kömür madeni ocağındaki felaketin tüm yönleriyle araştırılarak aydınlığı kavuşturulması gerektiğini bildirdi. Kömür madeni ocağında felakete sebep olanların bulunarak cezalandırılması gerektiğini belirten Çetin, Soma'da ateşin sadece düştüğü teri değil, Türkiye'de her ailenin yüreğine kor ateş düşürdüğünü kaydetti.

Ülkemizde maden işçilerinin zor şartlar altında çalıştıklarını belirten Çetin, şair Orhan Veli Kanık'ın bir şiirinde 'Yüz karası değil, kömür karası' dediği ve toprağın derinliklerinde çocuklarına helal lokma yedirmek için kara toprağın altında can veren kömür madeni işçilerine Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, kurtarılmayı bekleyen işçilerin sağ salim kurtarılmasını ve ailelerine başsağlığı dilediğini kaydetti. Çetin, "Milletçe derin üzüntü içindeyiz. Allah, bir daha milletimize böylesi bir acı yaşatmasın. Kaybettiğimiz madenci sayısının 299'a ulaşmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Şehit madencilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.Mekanları cennet olsun. " dedi.

CİHAN

Yorumlar