MHP'li Çamaş, OMÜ'lülerle buluştu

19 Mayıs Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve personeli, MHP Atakum Belediye başkan adayı Prof.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Çamaş, OMÜ'lülerle buluştu

19 Mayıs Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve personeli, MHP Atakum Belediye başkan adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş tarafından organize edilen etkinlikte buluştu. Programda konuşan Çamaş, "Bugün Atakum'da seçimi alacak duruma geldiysek bunda üniversitedeki öğrenci ve akademisyen arkadaşlarımın büyük katkısı var." dedi.

MHP Atakum Belediye başkan adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, üniversite öğrencilerine, personeline ve akademisyenlere kendi elleriyle çorba dağıttı, peşine lokma tatlısı ikram etti. Belediye başkan adaylığı öncesinde 19 Mayıs Üniversitesi'nde profesör olarak görev yapan Çamaş, ''Bizim OMÜ'ye ve OMÜ'de omuz omuza çalıştığımız hocalarımıza, personele ve öğrencilerimize vefa borcumuz var. Bugün Atakum'da Necdet Çamaş seçim alacaksa ve bu konuda en iddialı konuma geldiyse bunun arka planında ve temelinde kesinlikle OMÜ vardır. Onlar benim her zaman ailem gibi oldular.'' dedi.

"KARŞILIĞINI VERMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Çamaş sözlerine şöyle devam etti: ''Bugün burada temsili bir program yapıyoruz. OMÜ'ye ve Atakum'un tamamına yönelik çok sayıda açıkladığımız projemiz var. Allah nasip ederse bunların tamamını ve daha fazlasını 31 Mart'tan itibaren hızla hayata geçireceğiz. Bugün yaptığımız program da bu konudaki ciddiyetimizi göstermesi açısından sembolik bir anlam ifade etmektedir. OMÜ ailesi olarak sizler de böyle ciddi bir katılımla bizi onurlandırarak güç verdiniz, destek verdiniz, moral verdiniz. Bu desteğin karşılığını vermek boynumuzun borcu olsun.''

Program'da söz alarak görüşlerini açıklayan akademisyenler ''Atakum'un artık yeni bir anlayışla yönetilmesi gerekiyor. Bu anlayışın hem yeteneği hem çalışkanlığı hem de dürüstlüğüyle Prof. Dr. Necdet Çamaş'ın kişiliğinde temeyyüz ettiğini görüyoruz. Atakum halkının kültür seviyesi itibariyle bu gerçeği algıladığını açıkça görüyoruz'' dediler. Öğrencilerde hocalarına sahip çıkarak, ''Seçimin Necdet Çamaş'ın galibiyetiyle bitmesini tüm OMÜ'lüler olarak biz öğrencilerde temenni ediyoruz. Bizim derdimizi ve sorunlarımızı en iyi ve en doğru hocamız anlar.'' diye konuştu.

PROJELERİNİ ANLATTI

Öğrencilerinin ve meslektaşlarının kendisine verdiği destekten son derece mutlu olan Çamaş sözlerini şöyle tamamladı: ''Bizim belediyeciliğimizde öğrencilerimiz ücretsiz internete sahip olacak. Kendi işini kendin gör merkezlerinde çamaşırlarını ücretsiz olarak yıkayıp, ütüleyebilecekler. Mobil çorba ve yemek servisleriyle öğrencilerimizi ağırlayacağız. Öğrenci staj ve part-time çalışma merkezleriyle öğrencilerimizi hem hayata hazırlayacak hem de ekonomik olarak destekleyeceğiz. Ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmalara tam katkı verecek, öğrenci sorunları çözüm ve iletişim merkezleri de faaliyete geçecek.'' CİHAN

Yorumlar