MHP’li Çalışkan: Temiz belediyecilik bizimle başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Yeşiloba Afetevleri Mahallesi’ndeki açık hava toplantısı mitinge dönüştü.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Çalışkan: Temiz belediyecilik bizimle başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Yeşiloba Afetevleri Mahallesi’ndeki açık hava toplantısı mitinge dönüştü. MHP Seyhan ilçe Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Mahalleye gelen Çalışkan sloganlarla karşılandı.

İlk olarak söz alan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, seçimlerde sadece belediye başkanlığı için oy kullanılmayacağını belirterek, “Bu seçim belediye başkanlığının ötesinde ülkenin bütünlüğü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırlarının aynı kalıp kalmayacağı için oy kullanacağız. Bu endişelerin ortadan kaldırılması için oy kullanacağız.” dedi.

MHP’ye gelmesinin iki önemli nedeni olduğunu anlatan MHP Seyhan Belediye başkan Adayı Abdullah Çalışkan ise “Anayasanın 3. Maddesinin değiştirilmemesi ve Seyhan Belediyesi’ne hizmet için MHP’deyim. MHP var oldukça Anayasanın 3. Maddesi değiştirilemeyecek. Buna asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda herkes müsterih olsun.” ifadelerini kullandı.

Seyhan’a hizmet için de MHP’ye katıldığını tekrarlayan Çalışkan, “Seyhan maalesef hep geri planda kaldı. 60-70 yıllık mahallelerde bugüne kadar hiçbir şey değişmedi. Ama siz asla siyaset ve siyasetçiden umudunuzu kesmeyin. Biz bunu düzeltmek için yola çıktık. 30 Martta temiz ve örnek belediyecilik MHP ile başlayacak.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar