MHP’li Başkan adayından çocuklara spor tesisi sözü

MHP Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Kamil Karamete, seçim çalışmalarında çocukları ihmal etmedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Başkan adayından çocuklara spor tesisi sözü

MHP Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Kamil Karamete, seçim çalışmalarında çocukları ihmal etmedi. Karamete, çocukların mahalle arasında yollarda futbol oynayan çocuklara eşlik ederek, onlar için ihmal edilen spor tesisleri yapma sözü verdi.

    Kamil Karamete, Melikgazi ilçesi sınırlarındaki mahalle gezilerini yaparken hem projelerini anlattıklarını hem de mahallelerin eksiklerini tespit ettiklerini dile getirdi. İlçede birçok mahallenin büyük sorunları olduğuna dikkat çeken Karamete, Eskişehir Bağları bölgesindeki mahallerde tapu sorununun çözümlenmemesinden dolayı büyük sıkıntılar yaşandığına şahit olduklarını belirtti.

    Tapu sorununun çözümünü yapacaklarını anlatan Karamete, “Diğer mahallelerimizde olduğu gibi Eskişehir Bağları bölgesinde de ciddi sorunlar var. Hemen hemen hepsinin sorunları büyük ve çözüm üretilememiş. Biz bu bölgede eğitimde en büyük ihtiyaç olan ve sorunların yaşandığı okul, sağlık ocağı, spor tesisleri, parklar, yaşlılarımız, gençlerimiz ile çocuklarımız için sosyal alanlar oluşturacağız, inşa edeceğiz. Hanımlarımız için öncelikli iş evleri yapmak hedefimiz olacak. Hiçbir mahallemizde hizmet noktasında ayrım yapmayacağız ve aynı şekilde aynı tesisleri yapacağız. İnsanlarımız arasında adaletsiz hizmet sunumuna son vereceğiz. Adaletli olarak insanlarımıza hizmet sunacağız.” dedi.
CİHAN

Yorumlar