MHP'li Aday Adayı, 'Bozkurt'u 'Rockçı' İşaretiyle Karıştırdı

Fethiye'de MHP'den aday adaylığını açıklayan Ramazan Kıvrak, MHP'nin simgesi bozkurt işaretini rockçı işaretiyle karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Aday Adayı, 'Bozkurt'u 'Rockçı' İşaretiyle Karıştırdı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde MHP'den mebus namzet adaylığını açıklayan Ramazan Kıvrak, MHP'nin simgesi bozkurt işaretini rockçı işaretiyle karıştırdı.

PARTİ ROZETİ TAKILDI

Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Kıvrak, MHP'den Muğla mebus namzet adaylığı izahatsını Fethiye İlçe binası önünde yaptı. Yaklaşık 200 insanın katıldığı namzet adaylık izahatsı, Ramazan Kıvrak ve MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay'ın Yörük ateşi yakmasıyla başladı. Saz ve sipsi dinletisinin yapıldığı izahat esnasında Ramazan Kıvrak'a, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Abdullah Küçükbozbaş yönünden parti rozeti takıldı.

'BİZLER TOROSLAR'DAN ATEŞİ YAKTIK'

Burada konuşan Ramazan Kıvrak, 'Bugüne kadar bizim atalarımız 135 ülke kurdu. Yörükler ulusal mücadelede ön saflarda vazife aldı. Yepyeni bir ülke kurdu. Bu devletin hesabına 'Türkiye', bu bayrağın hesabına 'Türk bayrağı', bu milletin hesabına 'Türk milleti', bu dilin hesabına 'Türk dili' dediler. Bunu asla unutmayacağız. Bizler Toroslar'dan ateşi yaktık. Ateş de var, çadır da var. Şimdi desteklerinizi bekliyoruz' dedi.

BOZKURT İŞARETİNİ KARIŞTIRDI

Açıklamalar sonrası Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve beraberindekilerle basına poz verici Ramazan Kıvrak'ın MHP'nin simgesi bozkurt işaretini rockçıların kullandığı işaretle karıştırması dikkati çekti. Kıvrak'a destek için törene Yörük kıyafetiyle gelen bir takım partililerin de bozkurt işaretini yapamadığı gözlendi.

BAHÇELİ, DOĞRUSUNU GÖSTERMİŞTİ

MHP Genel Başkanı MHP umumi başkanı Devlet Bahçeli, geçen senelerde katıldığı bir televizyon programında ülkücü camianın simgesi bozkurt işaretiyle rockçıların kullandığı işaretin çok yoğun karıştırıldığını belirterek, işaretin doğrusunu uygulamalı göstermişti.


Bahçeli bozkurt göstergesi yaparken...

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar