MHP Yozgat Belediyesi başkan adayı Bektaş'ın seçim bürosu hizmete açıldı

MHP Yozgat Belediyesi başkan adayı Uğur Bektaş'ın seçim bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Yozgat Belediyesi başkan adayı Bektaş'ın seçim bürosu hizmete açıldı

MHP Yozgat Belediyesi başkan adayı Uğur Bektaş'ın seçim bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Cumhuriyet Meydanı yanındaki seçim bürosu açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP İl Başkanı Cevdet Kaya, MHP ilçe başkanları, MHP’li belediye başkanları ve başkan adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Yozgat Belediyesi başkan adayı Uğur Bektaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını söyledi. Bektaş, “Biliyoruz ki tüm Türkiye’nin gözü üzerimizdedir. Biliyoruz ki ülkenin dört bir yanındaki Ülküdaşlarımız bizden zafer bekliyor. Üzerimizdeki yük ağır, farkındayız. Bu ağır yükün altından sizlerin de katkılarıyla rahatlıkla kalkacağız. Bu bilinçle çalışıyor, bu bilinçle çabalıyoruz. Bize güvenenleri, bize inananları mahcup etmeyeceğiz. 1 Nisan günü bayrağı teslim alacağız." dedi.

Parti rozetini bir kenara bırakıp herkese ve her kesime adil bir şekilde hizmet edeceklerini ifade eden Bektaş, "Gecemizi gündüzümüze katacağız. Yorulmak nedir bilmeyeceğiz, hep dürüst kalacağız. Hep güler yüzlü olacağız. Kırılsak da incinsek de kimseyi kırıp incitmeyeceğiz, hizmet odaklı ve yardımsever bir anlayışla çalışacağız. Bizim belediyemizde her şey şeffaf olacak. Kapımız herkese açık duracak. Sevgi, saygıdan asla ödün vermeyeceğiz. Rüşvet, yolsuzluk gibi her türlü ahlaksızlık, bizim belediyemizde asla yer bulamayacak. Her konuda çok dikkatli olacağız. İstişare mekanizmasını sürekli işler tutacağız. Yanlış yapmayacağız, Hataya düşmeyeceğiz. Projelerimizle hazırız. Yozgatımızın, yaşanılır müreffeh bir il olması için her adımı kararlılıkla atacağız. Bir uzmanlar topluluğuyla birlikte hazırladığımız 36 projemizi teker teker hizmete sokacağız." diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise 30 Mart 2014 tarihinde mahalli idareler seçimleri yapılacağını hatırlattı. Durmaz; bu seçimlerde parti olarak başarıya ulaşmak, en iyi neticeyi almak ve Türkiye’yi yerel yönetimlere tutunup yeni baştan onararak, mamur ve huzurlu hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yozgat’ın, ülkücü hareketin, Türk milliyetçiliği davasının tarihinde çok önemli bir yere sahip, sembol bir şehir olduğunu vurgulayan Durmaz, "Yozgat'tan her dünya görüşüne sahip insan çıkabilir ancak asla ama asla vatan haini çıkmaz. Yozgatlı hemşehrilerimizin umutları yenilenmeli, özlemleri tazelenmeli ve hedefleri gerçekleşmelidir. Biz bunu inşallah başaracağız. Bundan dolayı Yozgatlının desteğine, Yozgatlı hemşehrilerimin yardımına, bu bereketli ilimizin katkısına ihtiyacımız vardır." şeklinde konuştu.

"AK PARTİ DÖNEMİNDE YOZGAT’A BEKLENEN YATIRIMLAR YAPILMADI"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, 12 yıllık AKP iktidarları süresince kamu yatırımı olarak Yozgat'a aktarılan kaynağın 563 milyon 816 bin TL olduğunu vurguladı. Yozgat’a beklenen yatırımların yapılmadığını söyleyen Durmaz, "Bizim başka illerin parasında, ödeneğinde gözümüz yok ama aynı dönemde Mardin'e aktarılan kaynak 4 milyar 333 milyon 828 bin TL'dir. Yaklaşık sekiz kat daha fazladır. Yozgat'tan Meclis Başkanımız var mı? Türkiye Cumhuriyeti'nin iki numaralı koltuğunda oturuyor mu? Hükümetin iki numaralı koltuğunda oturan bugünlerde Adalet Bakanı olan kim? Sayın Bekir Bozdağ. Enerji Bakanı da Yozgatlı, Kayseri milletvekili ama Yozgatlı. Müsteşarlarımız var, bakan yardımcıları var. Genel müdürlerimiz var. Yozgat, Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir zaman bu dönemde olduğu kadar güçlü bir şekilde temsil edilmedi. Yozgat, buna çok büyük destek verdi. AK Parti'ye 2002'de 6 milletvekilliğinden 5'ini verdi, 2004'te belediyelerin yüzde 90'ını verdi, 2007'de milletvekilliklerinin 6'da 5'ini bir kez daha verdi. 2009'da belediyelerin yüzde 90'ını bir daha verdi. 2010'da referandumda destek verdi. 2011 seçimlerinde 4 Milletvekilliğinden 3'ünü verdi. Ya Yozgatlı daha canını mı verecek size, ne bekliyorsunuz Yozgat'a hizmet etmek için. Verilen destek seçildiği günden beri sadece Bekir Bozdağ'a makam mevki olarak yaradı Yozgat'a hiçbir artı değer katmadı." diye konuştu.

Hızlı Tren’nin güzel bir yatırım olduğunu fakat Yozgat’a özel bir yatırım olmadığını kaydeden Durmaz, "Hızlı Tren çalışması seçim meydanlarında iddia edildiği gibi Yozgat'a özel bir yatırım değil Ankara'dan Sivas'a oradan da Erzincan'a gidecek hattın coğrafi mecburiyet olarak Yozgat'tan geçmiştir. Yozgatlıya özel bir hizmetmiş gibi sunulan hızlı trenin aslında bir lütuf değil coğrafi mecburiyet olduğunu eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım itiraf etmiştir. Başbakan Erdoğan'ın 2004 yılında ''Artık Bozok yaylasının yiğit evlatları, iş bulmak için buraları terk etmeyecek. Yozgat'a, yeni bir tüketim anlayışı gelecek. Ticaret hareketlenecek, hareketli ve canlı bir Yozgat olacak. Yozgat'ın yüzü bizimle gülecek'' dediği günden bu tarafa istihdama dönük hiçbir yatırımın olmadığı Yozgat'ın nüfusu, yaklaşık ikiyüz bin kişi azalmıştır. Yozgat afet bölgelerinde yaşanan göçlerle yarışır hale gelmiştir. 84 gün sonra yapılacak demokratik yerel seçimlerde sözlerinde durmayanlara gereken dersi verin. Cenab-ı Allah doğrunun, temizin, dürüstün ve iyi niyetin yanındadır. Biliyorum ki Yozgatlı hemşehrilerim, Allah’ın izniyle yanımızda duracaklardır. Bu kez Milliyetçi Hareket Partisi diyeceklerdir." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dua ve kurban kesimi sonrası MHP Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş’ın seçim bürosu hizmete açıldı.


CİHAN

Yorumlar