MHP, Yenişehir'de 2009’un hesabını 30 Mart'ta görecek

Yenişehir'de düzenlenen üye katılım töreninde konuşan MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
MHP, Yenişehir'de 2009’un hesabını 30 Mart'ta görecek

Yenişehir'de düzenlenen üye katılım töreninde konuşan MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, 2009’da yarım kalan hesabın, Ercan Özel’in de MHP’ye katılması ile 30 Mart'ta görüleceğini belirtti.

MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Koçdemir, il yöneticileri ve partililerle birlikte, Yenişehir'de, Büyükşehir Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Ercan Özel'in MHP saflarına geçmesi dolayısı ile düzenlenen üye katılım törenine katıldı. İlçe girişinde onlarca araçtan oluşan konvoyla karşılanan MHP'liler, ilçede adeta gövde gösterisi yaptı. Daha sonra, yüzlerce kişinin katıldığı üye katılım töreninin düzenlendiği salona geçen partililer, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Bursa ve Türkiye'nin iyi yönetilmediğini ifade eden İl Başkanı Toktaş, "Biz en başından beri Bursa'da ezber bozacağız diyoruz. İşte bu salon bunun göstergesi. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. 30 Mart, şehrimizin de ülkemizin de karanlıktan çıkışının başlangıcı olacak." dedi.

"BOŞ VAATLERE KARNI TOK"

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerin kaderinin değişeceğini ve 30 Mart tarihinden itibaren ilçelere Büyükşehir'in hizmet cemrelerinin düşmeye başlayacağını anlatan Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Koçdemir de "Yıllardır iktidarda bulunmalarına rağmen ilçelerin yollarını unutan, milletimizi kaderine terk eden, köylümüzün, çiftçimizin hayatını her geçen gün daha zorlaştıran iktidar, seçim sürecine girilmesiyle yine vaatlerine başladı. Artık milletimizin boş vaatlere karnı tok. 30 Mart'ta boş vaat dönemi bitecek, hizmet dönemi başlayacak." diye konuştu.

YARIM KALAN HESAP

MHP'nin, 2009 yerel seçimlerinde Yenişehir'de yarışı çok az bir farkla kaybettiğini de hatırlatan Koçdemir, bu seçimlerde yarım kalan hesabın Ercan Özel’in de MHP’ye katılması ile görüleceğini sözlerine ekledi.

Yenişehir'e hizmet etmek için MHP saflarına geçtiğini dile getiren Ercan Özel ise "Mevcut iktidarın Yenişehir'e hizmet edeceğine inancım kalmadı ve bu hizmet yolculuğunun MHP çatısı altında geçeceğine inandım, ilçeme hizmet etmek için buradayım." dedi. MHP'liler, daha sonra İznik'te düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.
CİHAN

Yorumlar