MHP, seçim çalışmalarını Kadınhanı’nda sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, Kadınhanı Belediye Başkanı ve başkan adayı Hulusi Çökgel ile ilçeye bağlı Atlantı beldesinde miting yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP, seçim çalışmalarını Kadınhanı’nda sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, Kadınhanı Belediye Başkanı ve başkan adayı Hulusi Çökgel ile ilçeye bağlı Atlantı beldesinde miting yaptı. Mitinge MHP Kadınhanı İlçe Başkanı Şükrü Vural ve yönetim kurulu üyeleri, Kadınhanı Ülkü Ocakları Başkan ve üyeleri, MHP Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde hiçbir parti ayrımı gerçekleştirmeden hizmetlerimizi sürdürdük. Burada şunu söyleyebilirim ki Atlantı Belediye Başkanımız CHP'den olmasına rağmen Atlantı halkı adına istediği hizmetleri seve seve yaptık. Büyükşehir Yasası'nın çıkmasıyla Atlantı, Kadınhanı’nın bir mahallesi oldu. Bundan sonra hizmetleri Atlantılı hemşehrilerimize biz getireceğiz. Atlantı beldesinin sorunlarını biliyoruz. İnşallah 30 Mart sonrası buraya da hizmet getirmek için kollarımızı sıvayacağız. Kadınhanı’na bugüne kadar yaptığımız hizmetler, bundan sonra yapacağımız hizmetlerin teminatıdır.” dedi.

MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ise şunları söyledi: “Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, 2009 seçimlerinde verdiği tüm sözleri yerine getirerek Kadınhanıların gönlüne taht kurmuştur. Şimdi ise seçim beyannamesine koyduğu büyük projeleri hayata sokmak için çalışacak ve Kadınhanı’nın ufkunu açacaktır. 30 Mart yerel seçiminin ardından Kadınhanı Belediyesi, Atlantı beldesine de hizmet getirmek için çalışmalarını başlatacaktır. Başkan Çökgel’e güveniyor ve desteklerinizi bekliyorum.”

Mitingin ardından MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ve Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, Atlantılı vatandaşlarla sohbet edip çay içti. CİHAN

Yorumlar