MHP Pamukkale adayı Bahtiyar: Yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz

Denizli'de MHP Pamukkale Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, 15 yılını belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak geçiren bir kişi olduğunu, yıkmaya değil, yapmaya geldiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Pamukkale adayı Bahtiyar: Yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz

Denizli'de MHP Pamukkale Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, 15 yılını belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak geçiren bir kişi olduğunu, yıkmaya değil, yapmaya geldiklerini söyledi. Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Develi ve Kayhan mahallelerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Pamukkale ilçesinde yaşayan, hayvancılık ve tarımla uğraşan vatandaşların birtakım endişeleri bulunduğunu söyleyen MHP adayı Bahtiyar, “Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte küçük çapta hayvancılık yapan vatandaşların endişeli olduğunu biliyorum. Buradan sizlere şunun garantisi veriyorum, biz belediye başkanlığına seçilirsek Pamukkale bölgesinde yaşayan, gerek tarım gerekse hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız rahat olsun. Biz daha onların önünü açmaya, uygulayacağımız modern tarım ve hayvancılık projeleriyle gelir seviyelerini arttırmaya geliyoruz.” dedi. Göreve gelmeleri halinde özellikle sağlık turizmini geliştirmeye yönelik projeleri uygulamaya koyacaklarını belirterek, “Pamukkalemiz'e yılda 2 milyon civarında turist geliyor ancak bunların yöreye katkısı yok. Pamukkale’yi günübirlik ziyaret edip başka turizm bölgelerine gidiyorlar. Allah bize belediye başkanlığını nasip ederse öncelikli işimiz, dünyada yükselen değer olan sağlık turizminin önünü açacağız. Bu bölgeye yerli ve yabancı insanlar tedavi olmaya gelecek, en az bir hafta kalacaklar ve bunun bölgeye önemli getirisi olacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar