MHP Manavgat adayı Enhoş: Sosyal medyayı susturanlara halkımız cevap verecektir

MHP Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karalayıcı, kutuplaştırıcı, itici ve ötekileştirici söylemleriyle 30 Mart mahalli seçimleri öncesi ülkede gerginlik oluşturmayı hedeflediğini savun.

Google Haberlere Abone ol
MHP Manavgat adayı Enhoş: Sosyal medyayı susturanlara halkımız cevap verecektir

MHP Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karalayıcı, kutuplaştırıcı, itici ve ötekileştirici söylemleriyle 30 Mart mahalli seçimleri öncesi ülkede gerginlik oluşturmayı hedeflediğini savundu.

Enhoş, Antalya'nın Manavgat ilçesinin mahallelerinde seçim çalışmasına devam ediyor. Rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarından sonra bazı bakan çocuklarının evlerindeki para görüntülerinin ülkenin nasıl soyulduğunu bütün çıplaklığıyla anlattığını iddia ederek, Başbakan Erdoğan'ın toplumda çirkin karşılanan rüşvet ve yolsuzluk tablosu algısını değiştirmek için bir anda, hükümete darbe yapıldığı senaryosuyla paralel yapı masalını uydurulduğunu söyledi. 17 Aralık'tan sonra ülkede yürütme eliyle yargının kontrol altına alınarak susturulduğunu öne süren MHP adayı Enhoş, HSYK Adalet Bakanlığı'nın bir memuriyetine dönüştürülerek, ülkede hukukun işlemez hale getirildiğini iddia etti. Raşit Enhoş, "Başbakan Erdoğan, toplumun her kesimine yönelik hakaretleriyle insanları geriyor. Ayrıştırıyor ve ötekileştiriyor. Ne yaparsa yapsın, 17 Aralık algısını değiştirmez. Erdoğan istiklâl mücadelesi vermiyor, çocuklarının geleceği adına ikbal mücadelesi veriyor. Bu mücadeleyi nasıl verdiğini de yasal telefon tapelerinde oğluyla konuşmalarından gördük. İktidar, ömrünü tamamladı. 30 Mart'ta AKP'liler de Erdoğan da bunu görecek. İnsanlara hakaret ederek ülke yönetilmez. Sosyal medya ve özgür medya susturulmaz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar