MHP Lideri Bahçeli, araştırma şirketlerini eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim öncesinde araştırma yaparak oy oranlarını belirten araştırma şirketlerini ve bazı medya kuruluşlarını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Lideri Bahçeli, araştırma şirketlerini eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim öncesinde araştırma yaparak oy oranlarını belirten araştırma şirketlerini ve bazı medya kuruluşlarını eleştirdi. Bahçeli, “Sözde araştırma kuruluşları yöneticileri partileri yok farz ediyor, bir tarafa AKP’yi bir tarafa CHP’yi koyarak seçimlerin bu iki parti arasında olacağını ifade ediyorlar. Bu siyaseten nezaketsizliktir. Bu milli iradeye saygısızlıktır.” dedi.

Partisi’nin Seçim İrtibat Bürosu’nu açmak için Bağcılar’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yağmur altında halka seslendi. 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Bahçeli, “Seçimler, belediye başkanlarının seçimlerin ötesinde Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı soysal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı derinleştiği bir ortamda gerçekleştirilecektir. Seçimlere çok az bir süre kala faaliyetlerimiz yoğunlaşıyor. Rahmet altında Bağcılar’da ortaya koymuş olduğunuz kararlılık ve mücadele azminiz taktire şayan bir haldir.” diye konuştu.

Bazı medya organları ve araştırma şirketlerinin yaptığı anket ve değerlendirmeleri eleştiren Bahçeli, şöyle devam etti: “Sözde araştırma kuruluşları yöneticileri partileri yok farz ediyor, bir tarafa AKP’yi bir tarafa CHP’yi koyarak seçimlerin bu iki parti arasında olacağını ifade ediyorlar. Bu siyaseten nezaketsizliktir. Bu milli iradeye saygısızlıktır. Bu İstanbul’da yaşayan her kardeşime hakarettir. İstanbul’da AKP ve CHP’liler yaşamıyor. İstanbul, Türkiye’nin her tarafından gelmiş çiçeklerin oluşturduğu çok büyük bir kardeş şehirdir. O zaman ne AKP ne CHP ille de MHP diyeceğiz. Bu anlayışla sandığa gideceksiniz. Kim sandığa gidip oyunu vermişse onun oyunu namus olarak kabul edip korumak görevi de milliyetçi ülkücü harekette olmalıdır. Ülkeyi sandıkta oy çalarak, bu gün de ülkeyi çalanlara bir tokat atabilmek için 30 Mart bir başlangıç olsun.”

Halka seslendikten sonra caddede yürüyen Bahçeli, MHP Bağcılar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Kurban kesildikten sonra merkezin açılışını yapan Bahçeli, burada partililerle bir süre sohbet etti.
CİHAN

Yorumlar