MHP İzmir Büyükşehir adayı Taşer: Biz hayal satmıyoruz

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir Büyükşehir adayı Taşer: Biz hayal satmıyoruz

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam etti. Buralarda yaptığı konuşmalarda, “Bizim amacımız, topluma yön veren bu kuruluşları kentin yönetimine dahil ederek, toplumun her kesimine eşit mesafede hizmet etmektir. Biz hayal satmıyoruz, vatandaşın geleceğini elinden almıyoruz.” dedi.

MHP Buca Belediye başkan adayı Levent Çizmeli ile birlikte Alevi Dernekleri Buca Şube Başkanı Hüseyin Akçay’ı makamında ziyaret eden Taşer, Alevi vatandaşların Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Taşer, “Cumhuriyet değerlerinin korunmasında Alevi vatandaşlarımız, bu ülkenin önemli unsurlarının başında gelmektedir. ‘İncinsen de incitme’ felsefesiyle yaşayan insanların içinde bulunmaktan son derece mutluyum. Bizim için bayrak ve din, siyaset üstü konulardır. Bu konuda sizler kadar hassas davranıyoruz.” şeklinde konuştu. Şube Başkanı Akçay da ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederek, “MHP’li kardeşlerimiz bizden biridir. Bizim aramızda ayrılık olamaz. Biz inanç gruplarının siyasetin içinde olmasına karşıyız. O yüzden tüm siyasi partilere kapımız açıktır.” dedi.

Seçim gezilerine Balçova ilçesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Balçova Belediye başkan adayı Murat Sevengül'le birlikte devam eden Murat Taşer, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği şubelerini de ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde genel müdür olduğu dönemde Balçova’da çok önemli işler yaptığını söyleyen Taşer, “Biz Balçova’yı, İzmir’in gözbebeği olarak görüyoruz. Büyükşehir’de genel müdürlük yaptığım dönemde, Eşref Bitlis Altgeçidi’ni yaptık. Türkiye’nin en büyük rekreasyon alanı olan İnciraltı Rekreasyon Alanı’nı yaptık. Biz Balçova’da ve İzmir’de rüştümüzü ispat ettik. Bundan sonra göreve geldiğimizde benim en büyük hayalim, İnciraltı’na akvaryum yapmak. Bunu daha önce yapmak istedik ama bakanlık izin vermediği için yapamamıştık. Benim belediyecilikteki bilgim ve deneyimim ortada. Yaptığımız hizmetler ortada. Biz hayal satmıyoruz, vatandaşın geleceğini elinden almıyoruz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar