MHP İzmir adayı Taşer: AKP ve CHP mücadelesi rant kavgasına dönüştü

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka Belediye başkan adayı Lütfi Kılıç'la birlikte esnafı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer: AKP ve CHP mücadelesi rant kavgasına dönüştü

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka Belediye başkan adayı Lütfi Kılıç'la birlikte esnafı ziyaret etti. Basın mensuplarının, "CHP’deki karışıklığı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "İnanılmaz derecede birbirlerini rencide ediyorlar. Onların bu mücadelesi insani ve demokratik temayülleri aşmış, rant kavgasına dönüşmüştür." şeklinde cevap verdi.

CHP’deki karışıklığı değerlendiren MHP adayı Taşer, şunları söyledi: “Mücadele ettiğimiz bir siyasi partinin işlerine karışmak bize yakışmaz ancak ortada görünen şu ki diğer siyasi partilerle şehrine hizmetten ziyade birbirlerini rencide edecek şekilde, gururlarını kıracak şekilde muazzam bir mücadele var. Artık bu mücadelenin insani duyguları, demokratik temayülleri aşmış, inanılmaz boyutta bir rant kavgasına dönüşmüş olduğu açıkça meydandadır. Ne İzmir ne de İzmirliler, oy pazarına çıkarılacak kadar değersiz değildir. İzmir bizim için kutsal, bizim için değerlidir. 'Vatandaşa nasıl ulaşacağız, hangi projelerimizle ulaşacağız?' mücadelesini bir tarafa bırakmışlar, kesinlikle belediye başkanı olacakmış gibi beyinlerinde vatandaşımızın oyuna ipotek koymuşlar. ‘İzmir CHP’nin kalesidir’ sloganı altında hiçbir hizmet yok. Öbür taraftaki slogan, ‘İzmir AKP’ye muhtaçtır’ altında yine bir şey yok. Biz projelerimizle iddialı bir şekilde İzmir’e ne vereceğimizi vatandaşımıza anlatarak yola çıkıyoruz. Projelerimizin ne olduğunu ilk etapta yarısı açıkladım. Şu an en ücra köşelere kadar 1 milyon gazete dağıtımına başlandı. Biz projelerimizi devlet sırrıymış gibi ne saklarız ne de gizleriz. Bizim projelerimiz açıktır, İzmir’in her tarafına dağıtılmaktadır. Projelerimizde tarım için, ulaşım için, engelli, yaşlı ve dar gelirli vatandaşlarımız için ne yapacağız, hepsi açıkça ortada.” CİHAN

Yorumlar