MHP İl Başkanı Özcan: Başbakan IŞİD’e terörist diyemiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Allah deyip baş kesen teröristlere terörist diyemiyor." dedi.Başkan Özcan, açıklamasında, Türkiye'de Musul'daki rehinelerden bahsedenin olmadığını,...

Google Haberlere Abone ol
MHP İl Başkanı Özcan: Başbakan IŞİD’e terörist diyemiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Allah deyip baş kesen teröristlere terörist diyemiyor." dedi.

Başkan Özcan, açıklamasında, Türkiye'de Musul'daki rehinelerden bahsedenin olmadığını, rehinelerin akıbetinin ne olduğunun bilinmediğini ve hükümetin acziyet içerisinde olduğunu söyledi. Özcan, "Sözüm ona kafa kesen, orada katliam yapan teröristlere silahlar nereden gitti? Adana'da durdurulan TIR'lar, sonrasında o savcının görevden alınması, soruşturma başlatılması ve Başbakan'ın direk devreye girmesi normal mi? Ne oldu o silahlar? Türkmenlere gitmedi. Türkmenler, silah bize gelmedi diyor. Nerede o silahlar peki? Direk bunlara gitti. Niye halen Tayyip Erdoğan IŞİD'e terör örgütü diyemiyor? IŞİD adlı bir grup diyor. Yani hiçbir söyleminde terör örgütü diyemiyor. Bu İslamiyet'se Müslümansak Tayyip Erdoğan da Müslümansa ki öyle olduğunu söylüyor. Ben Müslümanım, ben Müslümanım diyor ama Müslümana yakışmayacak her hareket zatı halinde mevcut. Yani Müslümanlıkta olmaması gereken her şey Tayyip Erdoğan'da var." diye konuştu.

Vatandaşın bu insana bir dönem, bir dönem daha ve ardından bir dönem daha inandığını hatırlatan Özcan, şöyle devam etti: "Birçok kesim bu adama inandı. Oy oranına bakınca bunun böyle olduğunu görüyoruz. Türkiye'de demokrasi var, her seçimde bu adam oyunu yükseltiyorsa demek insanlar buna itimat etmişler. Ama artık bunun sonuna geldiğimizi ben düşünüyorum. Artık insanlarımızı kutuplaştıran, her gün birini hedef gösteren bir başbakan olmamalı ve cumhurbaşkanı asla olmamalı. Bir defa hırsızdan cumhurbaşkanı olmamalı, bu adam hırsız tescilli ve 17 Aralık’ta bunu yaşadık."

CİHAN

Yorumlar