MHP İl Başkanı Hatipoğlu: Karaman’ı ortak akılla yöneteceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman il teşkilatı, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Google Haberlere Abone ol
MHP İl Başkanı Hatipoğlu: Karaman’ı ortak akılla yöneteceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman il teşkilatı, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, ortak akılla, istişare ile çalışacaklarını söyledi.

Demosan Otel’de yapılan programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, kamuoyu yoklamalarının genelinde partilerinin çıkışta olduğunu, belediye başkanlığını kazanma noktasında bir teveccühün gözlendiğine dikkatleri çekerek, başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Karaman’ı, belediyecilik anlamında daha iyi noktalara götürebileceklerini dile getiren Hatipoğlu, ortak akılla, istişare ile çalışacaklarını ‘Ben yaptım oldu‘ mantığı ile çalışma yapmayacaklarını söyledi. Tecrübeli bir kadroları olduğunu sözlerine ekleyen Hatipoğlu, Karaman’ın hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karaman Belediye başkan adayı Ali Pınarbaşı da Karaman’ı daha iyi noktalara taşıma düşünce ve hedefleri olduğunu söyleyerek, daha önce ili markakent yapma noktasında projelerinin hazır olduğunu ifade etti. Pınarbaşı, mal varlığını da açıklayarak; belediyeciliği hizmet etme, hizmet verme noktasının dışında bir çizgilerinin olmadığına dikkatleri çekti. Pınarbaşı, “Türkiye’nin çektiği sıkıntının kaynağında yolsuzluklar var. Bu noktada biz hakkaniyetli bir çalışmanın içinde olacağız.” dedi.
CİHAN

Yorumlar