MHP: İhtilalin kafası Erdoğan'da tecelli ediyor

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, "İhtilalin kafası Recep Tayyip Erdoğan'da tecelli ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP: İhtilalin kafası Erdoğan'da tecelli ediyor

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, "İhtilalin kafası Recep Tayyip Erdoğan'da tecelli ediyor. Polislere çete ibaresinde bulunuluyor. Ergenekon ve Poyrazköy soruşturmalarını, Balyoz ve KCK operasyonlarını yapanlar da aynı polisler.'' dedi.

MHP Samsun Milletvekili Dr. Cemalettin Şimşek ve MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Samsun Çarşamba Ülkü Ocakları'na ziyarette bulundu. Gündemle ilgili düşüncelerini ifade eden Kılıç, ''Şu anki mevcut yönetim hep ötekileştiriyor, hep ayrıştırıyor. Hep insanların kafalarında soru işareti oluşturup onlara etnisiteye veya mezhebe dayalı elbise giydirmek istiyor. İhtilalin kafası Recep Tayyip Erdoğan'da tecelli ediyor. Polislere çete ibaresinde bulunuluyor. Ergenekon soruşturmasını, Poyrazköy soruşturmasını, Balyoz operasyonunu ve KCK operasyonunu yapan aynı polisler. Bunlar eğer bir tezgah yapmışsa öbür davaların topu da tezgahtır.'' şeklinde konuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında evinde ayakkabı kutuları içerisinde 4.5 milyon dolar bulunan banka müdürünün ifadeleri ile ilgili konuşan Şaban Kılıç, banka müdürünün 'paraların bağış olduğunu, Çorum'un Osmancık ilçesinde bir imam hatip lisesi, Makedonya'da da Balkan Üniversitesi yapımında kullanılacağını' söylemesini inandırıcı bulmadığını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar