MHP Grubunda 'Özçekim' Denemeleri Renkli Görüntüler Ortaya Çıkardı

İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında MHP'lilerin özçekim çubuğu ile öz çekim yapma denemeleri Meclis'te renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Grubunda 'Özçekim' Denemeleri Renkli Görüntüler Ortaya Çıkardı

Tartışmalara sebep bulunan ve kavgalarla tartışmalarla gündeme gelen 32 maddesine vize çıkan İç Güvenlik Paketi görüşmeleri esnasında MHP'lilerin özçekim çubuğu ile öz çekim yapma denemeleri Meclis'te renkli görüntüler ortaya çıkardı.

32 MADDEYE VİZE ÇIKTI

TBMM Genel Kurulu'nun 65. birleşimi, dün saat 14.35'te yoklama ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetti. Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı konuşuldu. Tasarının 32 maddesi kabul edildi.

İLAÇ POŞETLERİ GÖZE ÇARPTI

Tasarının maddeleri aşırı uzun görüşmeler sonrası kabul edilirken; milletvekilleri ise çalışmalarını sosyal medya üstünden takipçileriyle paylaşıyor. Meclis Genel Kurulu'nda çekilen fotoğraflar takipçilerle paylaşıldı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Beşiktaş'ın galibiyeti itibariyle takımın kaşkolunu masasının önüne koydu. Bazı milletvekilleri ise Meclisin sıkı çalışmasından bitkin düştüğü için ilaçlarını yanlarında getirdi.

MHP GRUBUNDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

MHP grubunda da öz çekim yapıldı. Selfie Stick (Özçekim Çubuğu) ile yapılan çekimlerde enteresan görüntüler ortaya çıktı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın da bulunduğu özçekimlerde, MHP'li vekiller kareye girebilmek için pozisyon aldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar