MHP Denizli Büyükşehir adayı İpek: Korku imparatorluğu kurmuşlar

MHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali İpek, hükümetin yerel ve ulusal bazda korku imparatorluğu kurduğunu, polislerin bile korktuğunu, onlardan olunmadığı takdirde yaşamaya bile imkân verilmediğini iddia ederek, “Ben korkmuyorum, bir şey yapac.

Google Haberlere Abone ol
MHP Denizli Büyükşehir adayı İpek: Korku imparatorluğu kurmuşlar

MHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali İpek, hükümetin yerel ve ulusal bazda korku imparatorluğu kurduğunu, polislerin bile korktuğunu, onlardan olunmadığı takdirde yaşamaya bile imkân verilmediğini iddia ederek, “Ben korkmuyorum, bir şey yapacaksalar yapsınlar.” dedi. Eski Denizlipor Başkanı da olan İpek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, kendisi hakkında fısıltı gazetesiyle bazı ithamlarda bulunulduğunu belirterek cevap verdi.

Denizlispor ve Denizli Belediyespor'un yerlerde süründüğünü söyleyen İpek, “Denizlispor düşsün diye her şeyi yaptılar. Şimdi de, ‘Denizlipor’dan menfaattendi’ diye çamur atıyorlarmış. Allah’a şükür, 1980 yılından beri kendi paramı kazanıyorum, kendi paramı harcıyorum. O çamuru atanları, çoluğuyla çocuğuyla hesaplaşmaya bırakıyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın. Denizlipor’un hesaplarıyla ilgili konuşmak, laf üretmek kolay. Hesaplar kitaplar orada, o hesaplara kitaplara bakanlar da Ali Alaybeyoğlu ve Akif Ercan’dı. Alaybeyoğlu, Denizli Belediye Başkan vekiliydi. Ercan da İl Genel Meclisi üyesi, AKP’den. Hesapları kitapları, gitsinler onlardan sorsunlar. Çamur atmasınlar, çoluğundan çocuğundan bulurlar. Ben hizmet ettim. Ayıp, utanır insan. Başka yerden bulamıyorlar, böyle fısıltı gazetesi çıkarıyorlar. Allah'tan bulsunlar. Hesaplarla ilgili kafasında sorun olan varsa Alaybeyoğlu ile Ercan gerekli bilgiyi verirler. Benimle ilgili bir meseleleri varsa üç dört gün içerisinde çıkarsınlar. Her türlü platformda, her türlü yerde onlarla oturup hesaplaşmaya hazırım. Varsa öyle babayiğit gelsin.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar