MHP Büyükşehir adayı Çalışıcı: Yaşananlar hukuk devletiyle bağdaşmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Çalışıcı, 17 Aralıktan sonra ülkede yaşanan gelişmelerin endişe verici olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Büyükşehir adayı Çalışıcı: Yaşananlar hukuk devletiyle bağdaşmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Çalışıcı, 17 Aralıktan sonra ülkede yaşanan gelişmelerin endişe verici olduğunu söyledi. Çalışıcı, " Toplumun kalbi olan hukuk ve adalet yürütmenin emrine verilerek hukuk ve adalet ortadan kaldırıldı. Bu son dönemde yaşanan ve yapılanlar hukuk devleti anlayışıyla bağdaşmıyor." dedi.

MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı Kadir Çalışıcı, Tepebaşı Belediye başkan adayı Murat Sanlar, Odunpazarı Belediye başkan adayı Emine Edizgil ve İl Başkanı Ayhan Sezer, Eskişehir Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (EGSİAD) yönetim kurulunu ziyaret etti. 144 ülkede Türkiye'nin bayrağını dalgalandıran bu ülkelerle ekonomik ilişkiler kurulmasına vesile olan EGSİAD gibi kurumların taktire şayan olduklarını belirten Çalışıcı, "Ülke ekonomisine katkıda bulunan tüm sanayicilerimiz birer milli kahramandır. Bunlara vesile olan sivil toplum örgütlerinin övgü ile anılması gerekirken hiç hak etmedikleri ithamlarla karşılaşıyorlar. Bu durum hizmete gönül vermiş hizmet yolunda çalışan insanların gönüllerini derinden yaralıyor. Her şeye rağmen bu güzel ve hayırlı çalışmalarınızı sabırla devam etmeniz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

'HALKLA İÇ İÇE BİR YÖNETİM BENİMSEYECEĞİM'

Eskişehir'de valilik yaptığı dönemde merkeze atanmasından dolayı gerçekleştiremediği Kızılinler projesini tamamlayacağını anlatan Çalışıcı, " Seçilmem halinde halkla iç içe bir yönetim benimseyeceğim. Kapılarımız her kesime 7 gün 24 saat açık olacak. Herkesime aynı mesafede duracağımız gibi hiç kimseyi ötekileştirmeden Eskişehirlilere hizmet edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla irtibat halinde olarak fikirlerini alacağız." dedi.

Çalışıcı, Türkiye'de 17 Aralıktan sonra yaşanan gelişmelerin endişe verici olduğuna dikkat çekti. Çalışıcı, "Toplumun kalbi olan hukuk ve adalet yürütmenin emrine verilerek hukuk ve adalet ortadan kaldırıldı. Bu son dönemde yaşanan ve yapılanlar hukuk devleti anlayışıyla bağdaşmıyor." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar